Shapee Nursing Bra Yang Selesa dan Memudahkan Ibu Ketika Menyusukan Bayi

Assalamualaikum dan hi korang

Kepada bakal bakal ibu dan ibu ibu yang masih menyusukan baby pastinya sibuk mencari dan menyediakan keperluan yang penting bila ada baby kan. Contohnya barang keperluan bayi dan keperluan ibu itu sendiri. Bercakap mengenai barang keperluan ibu sendiri Mimi nak share salah satu keperluan yang penting untuk korang highlightkan iaitu nursing bra.

Sebagai ibu yang mengamalkan penyusuan susu badan sepenuhnya, nursing bra yang selesa dan sesuai amat perlu dititik beratkan agar penyusuan kepada bayi jadi selesa. Jadi, amat penting bagi ibu ibu menyusu di luar sana mencari nusing bra yang sesuai dan selesa seperti material nursing bra dan tali nursing bra iu sendiri. Mimi nak share dengan korang nusing bra yang mampu memberikan korang keselesaan yang maksimum iaitu Shapee Nursing Bra.



Sebagai pengguna Sahpee Nursing Bra, Mimi nak share dengan korang kelebihan jika korang memakai Shapee Nursing Bra ni. Shapee Nursing Bra ini direka dengan 3D Seamless Design ( non wired ) untuk memberikan keselesaan Miss B korang. Ia juga direka dengan memberi 360° sokongan keselesaan kepada korang jika memakainya. Tali nursing bra ini juga dipertingkatkan buatannya agar memberikan sokongan yang maksimum kepada Miss B korang. Apa yang best lagi ia juga mempunyai klip pada tali bra yang fleksibel boleh di mana ia boleh dibuka dan disambung semula untuk memudahkan korang bila nak menyusukan baby tau. Shapee Nursing Bra ni terdiri dari 3 warna iaitu hitam, nude dan pink.

Mimi sendiri selepas pakai Shapee Nursing Bra ni sangat berpuas hati dengan rekaannya cantik, kemas dan selesa. Nak susukan Adhwa dan nak pam susu pun senang tau korang. Just bukak klip pada tali bra tu saja. Selesai menyusukan atau mengepam susu pasang semula klip pada tali bra. Semudah abc tau. Shapee Nursing Bra ni membuatkan Mimi rasa selesa tau. Kalau Miss B bengkak dan susu mengalir keluar tak perlu risau baju basah ke apa sebab Shapee Nursing Bra memberi perlindungan yang maksimum tau.







Shapee Nursing Bra juga mempunyai bra pad yang boleh dikeluarkan dan ditukarkan. Memudahkan korang untuk mencuci bra dan tak perlu risau bentuknya rosak. Cara nak cucinya juga sangat mudah tau korang. Just keluarkan bra pad melalui ruang yang ada terbuka sikit dan boleh cuci bra macam biasa. Shapee Nursing Bra ni juga diperbuat dari material yang memudahkan kulit untuk bernafas iaitu nilon dan spandex di mana ia memberikan pengaliran udara yang sangat baik. Dannn yang paling best bila memakai Shapee Nursing Bra ni kan korang ia mampu menutup lebihan lemak pada badan korang iaitu memberikan badan korang efek slim gitu.

Kalau korang beli Shapee Nursing Bra ni korang akan dapat percuma extender hook. Ia sesuai digunakan untuk mereka yang memiliki tubuh badan yang besar. So, tak perlu risau nursing bra ni sempit atau tak muat untuk korang, just pasang saja extender hook tuh pada 0 Shapee Nursing Bra inidatangkan dengan tiga saiz yang berbeza seperti :-

o   M         32D/34B/34C

o   L          34D/36B/36C

o   XL        36D/38B/38C

Korang boleh rujuk jadual saiz bagi Shapee Nursing Bra seperti di bawah.



Untuk maklumat lanjut mengenai Shapee Nursing Bra ni boleh terjah web dan facebook seperti berikut :

Shapee Nursing Bra
Harga : RM45.00


2 comments:

  1. Saya tak ada bini. Kalau sda saya dah beli.
    Tapi saya dah forward entry ni kat kekawan.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..