Casing Handphone Gambar Sendiri Yang Cantik Dan Murah

Assalamualaikum....

Sekarang ini zaman teknologi di mana semua orang menggunakan handphone tidak kira peringkat umur. Dari budak sekolah sehingga lah warga tua masing masing menggunakan handphone. Jika dahulu, handphone hanya digunakan oleh golongan tertentu sahaja dan bukanlah satu keperluan tetapi kini tidak lagi. Handphone merupakan satu keperluanbukan kehendak.

Bila masing masing memiliki handphone jenama kegemaran pasti sibuk nak hias handphone dengan casing yang cantik dan comel kan. Salah satu cara untuk mendapatkan handphone yang dibeli kelihatan cantik dan comel dengan menggunakan casing handphone yang dihiasi menggunakan gambar sendiri, suami/isteri,anak anak, keluarga,artis kegemaran dan pelbagai lagi.


Cantikkan casing handphone nih? Korang boleh pilih gambar yang menjadi pilihan hati dan jadikan sebagai penghias casing handphone korang. 


Gambar raya sekeluarga menjadi pilihan Mimi untuk dijadikan gambar casing handphone Mimi. Gambar yang di print pada casing handphone sangat berkualiti tau.


Yang lagi best bila korang dah pilih gambar mana yang ingin dijadikan penghias casing handphone, sebelum di cetak pada casing korang akan dimaklumkan terlebih dahulu hasil yang akan korang dapat. Bila puas hati baru lah proceed ke step seterusnya. So tak timbul rasa ketidakpuashatian korang nanti, betul tak? Cara nak order pun mudah korang pilih gambar yang korang nak jadikan casing handphone, hantar gambar yang dipilih, tunggu pengesahan, buat bayaran dan korang hanya perlu tunggu beberapa hari (3-5 hari bekerja) saja casing handphone sampai di depan pintu rumah korang. Mudahkan?

Berita baik untung pembaca blog coratcoretpinkummi.blogspot.my korang boleh dapatkan casing handphone ini pada harga RM20 sahaja sehingga 30 November 2016.

Untuk tempahan korang boleh klik banner di bawah ini dan dapatkan tawaran istimewa ini.


Apa tunggu lagi jom tempah casing handphone yang berkualiti serta murah ini. Tawaran ini tertakluk pada terma dan syarat ya. Sementara tawaran sah dan masih berlangsung, baik korang tempah cepat cepat.

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi : 

Elaine
019-985 8151

13 comments:

  1. Ena pun ada order kat sini.. memang kemas pembuatannya.. suka suka suka

    BalasPadam
  2. Saya tak suka pakaikan casing pd handphone..

    BalasPadam
  3. cantik.. btw, jaa nak bgtau link blog jaa dah tukar..bukan jaajahat dah..hehe.. jemputla singgah yer..

    http://jamilahamzah.blogspot.my/

    BalasPadam
  4. cantik..boleh la buat juga nnti. slm perkenalan. done follow blog ni. jemput singgah blog saya juga ya. tq

    BalasPadam
  5. Nanti saya baca.
    Nak keluar makan dulu.

    BalasPadam
  6. suwitnye bawa gambar famili bersama2 ke mana jer..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..