Blog Berwajah Baru Lebih Mesra SEO

Assalamualaikum...

Setelah agak lama tak tukar template blog akhirnya berjaya juga tukar. Template baru nih lebih mesra SEO tau. Walaupun dah lebih pada mesra SEO, warna tema pink tetap dikekalkan.
Kalau dulu, konsep blog lebih pada design ala ala comel sekarang nih design blog lebih pada simple dan nampak matured sikit. Kurang hiasan tapi still nampak kemas dan cantik. Apa orang kata " Less is more"right?

Kali nih, Mimi guna khidmat adik manis kita Sheda a.k.a blogger shedaucu.com. Alhamdulillah, sangat puas hati dengan hasil kerja yang dihasilkan oleh Sheda.

Sebelum nih blog Mimi memang tak mesra SEO langsung. Kalau check memang 0%..Hahaha...Alhamdulillah lepas gunakan perkhidmatan adik Sheda, blog Mimi memang meningkat banyak lah mesra SEO tuh. Mimi rasa dapatlah 40% sekali lagi tinggi dari apa yang Mimi jangka. Lepas check SEO blog Mimi 72%. Okeylah tinggi juga kalau nak compare dengan yang lama langsung tak mesra SEO..πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„Nak check blog korang mesra SEO atau tak klik SINI 


Header 2 in 1. Boleh dijadikan sebagai watermark juga.



Banner nih free tau..Omei angat..

Footer

Alhamdulillah setakat nih memang puas hati sangat sangat dengan blog baru Mimi. Simple but nice. Thank you Sheda. Korang yang nak tempah blog boleh direct pm Sheda. In shaa Allah layanan bagus dia bagi tau.

8 comments:

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..