Update : Jubah Plain Nuri Yang Murah, Selesa dan Berkualiti

Assalamualaikum....

Jom cuci cuci mata tengok jubah plain yang murah dan selesa ni. Ni antara jubah jubah yang di restok kerana mendapat sambutan..













Material : Koshibo
Harga : RM55 sem / RM60 ss

Ukuran jubah seperti jadual di bawah :



Alhamdulillah bila update entry pasal jubah plain yang murah dan selesa nih ramai yang whatsapp Mimi tanya. Tak beli tak apa janji ada yang menunjuk minat nak bertanya pasal jubah plain ni..

Entry nih Mimi just nak update stok jubah yang di restock dan tiga kod baru yang dikeluarkan owner iaitu dark caramel, saddle brown dan pink blossom...Kawan kawan boleh rujuk kod warna lain pada entry Mimi sebelum ni. Mimi memang pakai jubah plain ni. Selain pakai, Mimi promote kat kawan kawan. Yang minat nak tanya boleh whatsapp Mimi di talian 0111-310 3011...Sepantas kilat Mimi jawab.

3 comments:

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..