Jubah Plain Kanak Kanak yang Murah Sedondon dengan Jubah Ibu


Assalamualaikum...

Nak cari jubah plain yang sejuk, berat, mudah digosok, tak melekap di badan untuk anak anak? Nak sedondon dengan anak anak perempuan Raya nanti?

Kali ni Jubah Nur Kaseh untuk kanak kanak ada dijual. Boleh rujuk gambar gambar di atas ya warna yang available untuk kanak kanak.

Untuk design jubah kanak kanak ada zip di belakang jubah. Gambar seperti tertera di bawah ya.






Ohya untuk maklumat semua warna jubah di dalam gambar mungkin tak sama dengan warna dalam gambar sebab effect lighting. Kurang 10% dari warna dalam gambar. Tapi kebanyakan jubah warna tak jauh beza tau...Cuma kesan pencahayaan faham faham ajela kan.

Untuk maklumat dan sebarang pertanyaan berkenaan jubah boleh wassup Mimi di 0111-310 3011 ya. In shaa Allah akan di jawab secepat mungkin.

5 comments:

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..