Kembali Aktif

Assalamualaikum...

Alhamdulillah syukur masih diberi peluang untuk kembali aktif dalam blogging. Banyak cerita suka dan duka saya lalui sepanjang saya "berdiam" diri dari dunia blogging. Sebenarnya agak susah nak buat keputusan terus retired dalam blogging nih tapi saya gagahkan diri juga untuk aktif. Cemburu tau tengok kawan kawan lain update entry baru.

Akhirnya setelah pertimbangan dibuat saya buat keputusan kembali aktif dengan blogging. Banyak cerita nak share dengan kawan kawan tapi tunggu dulu lah ye..Bagi saya sedikit masa untuk cari rentak saya yang dah lama hilang.

In shaa Allah saya akan cuba update entry sedaya upaya sekurang kurangnya satu entry sehari. Sibuk macam mana pun saya akan luangkan masa untuk kawan kawan.

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015

Assalamualaikum...

Dengan lafaz Bismillah saya join Giveaway yang Kak Ina anjurkan. Menang atau kalah belakang kira janji saya support Kak Ina....

klik banner untuk join

Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)

TARIKH TUTUP : 30 APRIL 2015