IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015

Assalamualaikum...

Dengan lafaz Bismillah saya join Giveaway yang Kak Ina anjurkan. Menang atau kalah belakang kira janji saya support Kak Ina....

klik banner untuk join

Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)

TARIKH TUTUP : 30 APRIL 2015


7 comments:

  1. sue tak join lagi..nak closing date dah ni..kena join....gud luck mimi

    BalasPadam
  2. Papaglamz singgah dari segmen yang sama.

    IntanBerlian Mega GiweAway . Jom terjah dan follow papaglamz...!!!

    BalasPadam
  3. Puan deeba singgah dan follow dari giveaway yang sama.. good luck :)

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..