King Sany Burger

Burger Super King, burger king, burger kambing, burger ikan, burger ayam dan daging.

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
King Sany Burger telah beroperasi di ipoh sejak dari tahun 2006. Sejak dari itu ianya terus berkembang maju dengan penambahan menu bagi memantapkan lagi perniagaan beliau. Di antara menu yang top adalah burger king, burger kambing, burger ikan, burger ayam dan daging.

Lokasi
Lokasi utama perniagaan adalah di Jalan besar Pengkalan Pegoh, Ipoh, Perak ( Berhampiran Sekolah Rendah Kebangsaan Pengkalan Pegoh)

Koordinat : 4.532233, 101.069841
Link Google Map
( rujuk peta )

Beliau turut menyediakan servis delivery ke rumah sekitar pengkalan pegoh, ipoh  kepada pelanggan nya. Bagi yang berminat untuk membuat tempahan burger, bolehlah hubungi beliau seperti tertera di bawah ini.
Call/Whatsapp : Sany 019 544 1909

Sehubungan dengan itu, dengan usahasama dengan blog MyCherita. Pihak beliau telah sudi menawarkan hadiah sempena pelancaran Menu Baru Produk keluaran King Sany Burger Burger Super King untuk tahun 2015 bagi segmen giveaway MyCherita


Burger Super King, burger king, burger kambing, burger ikan, burger ayam dan daging.


Segmen Give Away ini ditaja oleh:

Tempoh Segmen:
15 Jan 2015  hingga 27 Jan 2015 [23:59PM]

Hadiah:

T Shirt Exklusif dari King Sany Burger x 5
MUG Exklusif King Sany Burger x10
 PEN  Exklusif King Sany Burger x10
Voucher Burger dari King Sany Burger x10
Topup RM10 x 3

Jom Join Segmen GA ini..Klik Banner atau link dibawah ini Untuk Join

17 comments:

  1. nampak sedap ni..
    pasni g ipoh boleh la try cari hehe

    BalasPadam
  2. nampak sedap.. :)

    Terima kasih sebab sudi bagi sokongan kepada ejulz dalam berbloging sepanjang tahun 2014. hehe.. Semoga perkenalan kita kekal sampai bila2..

    Jemput singgah "Senarai Pengomen Tegar Mei hingga Disember 2014 dan Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2014"


    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    BalasPadam
  3. singgah dari giveaway yang sama.. all the best ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2015/01/king-sany-burger.html

    BalasPadam
  4. good luck! eh dekat jer dengan umah kami tu

    BalasPadam
  5. awat kak tak tahu tentang tempat ni..
    dekat benor dah rumah kat ipoh tu..huhu

    BalasPadam
  6. adeh, lapo nengok rupa burger tu
    apapun, all the best ye mimi

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..