Roti telur inti Cheese

Assalamualaikum...

Selamat Sabtuday korang!!!!Hari nih share dengan korang resipi ringkas dan sedap. YANG PALINGGG penting boleh buat korang cair..hehehe...Ala rasanya semua orang pernah buat kan tapi saya tetap jugak nak share resipi nih...Untungnya bila join satu group kat facebook yang suka share resipi kan...


Tengok gambar pun dah tahu cara nak buatkan??Senang aje tau korang...

Cara buat : Potong bahagian tepi roti..Letak cheese atas roti lepas tuh letak roti atas cheese..Potong empat bahagian. Celup dalam telur yang dipukul+garam.Panaskan minyak, goreng roti..Dah masak siap untuk dimakan...

Saya buat roti nih petang semalam..Untuk minum petang anak anak. Bila bab cheese nih memang saya addicted sikit...Berat badan naik mula bubbling..hahaha...

Nota kaki* Nak buat lagi lah petang nih...

13 comments:

  1. Slalu lya buat memg sdp Dan cpt d masak

    BalasPadam
  2. terbaik.
    aida pernah buat.
    tapi anak2 tak makan byk hu hu hu...
    diorang kata cepat kenyang...
    ye la cheese kan....
    kalau inti sardin, diorang tak stop makan!!!
    hingga licin...

    BalasPadam
  3. Byk resepi dr cheese rupanya ek... Tak terpikir pun..

    BalasPadam
  4. baru tringt tu hari lupa nk beli . Hehehe

    BalasPadam
  5. Menu ni cheq memang suka...
    perghhh melting :D

    BalasPadam
  6. saya biasa letak sosej, cheese tak penah cuba =)

    BalasPadam
  7. Uishh sedap nie. Senang pon senang.. nyumm nyummn

    BalasPadam
  8. Pernah buat.. Mmg sedap.. Hubby siap request nak lagi & lagi.. Btw, still X dpt tgk gambar la akk.. Knp eh?

    BalasPadam
  9. peberet ni
    tp dh lama x makan
    kurangkan makn cheese.hihi

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..