Tak Boleh Nak Komen

Tadi singgah blog Yana Yani baca entry pasal kek Tok Gajah yang dia update..Baca punya baca opkos lah nak komen..Tapi bila tekan Post a Comment banyak kali tak keluar pun kotak komen tuh..Statik aje macam tuh....

So, penyudahnya klik x dan tangguhkan dulu nak komen tuh..Tunggu blogger lain komen dulu baru saya boleh tinggalkan komen..Tak tahulah kenapa...Yana Yana tahu tak kenapa??Ke ada blogger lain tahu kenapa jadi macam tuh...


Sorry Yana saya screenshot blog kamu...Banyak kali klik Post a Comment tuh still macam tuh aje..Tak kuar kotak komen pun.....Ada tak sesiapa pernah jadi macam nih..Kalau BW guna lappy takde masalah kot..Nih BW guna semakpong aje...

18 comments:

  1. nanti saya terjah blog yana . tgk blh komen ke tak ...

    BalasPadam
  2. Memang kalau guna smartphone ade template yang kita tak boleh nak tinggalkan komen. Ana selalu hadapi masalah tu.

    BalasPadam
  3. mimi guna phone version ke?
    memang ada sesetengah blog takleh nak mone selagi orang lain tak komen dulu.

    BalasPadam
  4. phone saya sll jgk jadik lagu ni. Sll nya tutup n bukak blik baru ok

    BalasPadam
  5. sy pn pnh gk jd gtu..last2 pangkah je.hehe

    BalasPadam
  6. Kalau bw pakai hp memang selalu jadi macam ni. Tuan punya blog kena check setting.

    BalasPadam
  7. Saya pun pernah kena terutama bila line slow.

    BalasPadam
  8. terima kasih bagitau mimi
    tadi pun ada juga kata gitu dia tak boleh komen guna phone
    ni first time jadi ke? saya tak berapa nak tahu juga
    padahal sama aje benda dalam tu
    camne ye?

    BalasPadam
  9. akak, kite pon banyak kali kena camni...tpi blog lain lah...mybe ade masalah dengan HTML nya tak...selalunya kite inform tuan punyer blog dekat cbox dia... kesian plak bile org xkoen kan...padehal dah semangat giler bace sampai abes blog post org kan.... :D

    BalasPadam
  10. X pnh hdpi mslh gini... Tapi bisanya x lama..

    BalasPadam
  11. Akak kena kat blog anakperak.com. nnt nk try semula comment.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..