Suamiku Encik Sotong

Assalamualaikum....

Sekarang nih banyak betul drama adaptasi novelkan..Sampai tak terkejar dibuatnya..Buat masa nih dua drama adaptasi novel yang saya sempat layan iaitu Suamiku Encik Sotong dan Setitis Kasih Darmia..Tuh pun ada yang termiss jugak...huhuhu..Bila dah busy kat tempat kerja lepas tuh sambung pulak tugas as a wife dekat rumah memang penyakit lupa tuh akan ada...Sebab tuh banyak miss episod sebab lupa waktu siaran...

Inisiatifnya saya pergi cari novel..Boleh tahu awal ending drama macam mana..Walau tak 100% tapi boleh agakkan....Novel Suamiku Encik Sotong dah ada dalam genggaman...Nanti kena sambung misi mencari novel Setitis Kasih Darmia....


Gagah mencari novel nih tau..Dua minggu cari out of stock..Bila dah ada grab cepat..Drama TV3 pun adaptasi novel kan???Saya ingat ingat lupalah sebab sejak drama TV3 tuh start tak pernah tengok pun sebab tak kenal heroin dan hero sangat..Hahaha..Kenal yang seorang hero tuh aje...Yang lain tak kenal tak layan...hahaha..Kejam ai....

14 comments:

  1. suamiku encik sotong best..tapi astro la pulak..huhu..yg tv3 xtgk sgt pun kak..cm kureng meletup..jln cerita slow sgt kot..huhu..

    BalasPadam
  2. suamiku encik sotong best..tapi astro la pulak..huhu..yg tv3 xtgk sgt pun kak..cm kureng meletup..jln cerita slow sgt kot..huhu..

    BalasPadam
  3. Lya x tgk lgi crita ni, x psg astro lgi hhehe

    BalasPadam
  4. amboi akak, awl lah tahu eding dia... kita dulu rajin baca jugak novel... masa cerita novel yang kita hafal masuk tv dulu, excited giler kite....hahhaha padahal tahu je ending dia... :D

    BalasPadam
  5. skrang ni saya tngh layan drama korea kat chanel One ie yg lain xde masa

    BalasPadam
  6. Rajinnya... Mmg x smpt dh nk layan drama atau novel la ni.

    BalasPadam
  7. sama cam Tifa..saya layan drmaa korea je ..tak sempat nak layan drma melayu..heheh

    BalasPadam
  8. Teringin nak baca novel nie tapi sampai sekarang tak jumpa2. Huhu.

    BalasPadam
  9. saya tak baca pun novel
    apatah lagi drama dia
    tak sempat nak buat semua tu

    BalasPadam
  10. xdpt tgk suamiku encik sotong sbb sy pakai pakej njoy.xda 104

    BalasPadam
  11. umah xda astro, kalu ada nk gak tgk... hihii

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..