Siapa yang harus dipersalahkan??

Assalamualaikum....

Baca soalan dan baca jawapan yang diberi...Siaoa yang harus dipersalahkan??Jawapan anak anak sekarang mengundang kontroversi sungguh..hahahhaa...Memang lawak tau...Ketawa sampai keluar sesungut dibuatnya...Apa pun tak boleh..hahaha...


Kalaulah saya yang jadi cikgu  marking paper pelajar nih mahu patplohpat malam ketaea tak henti henti..Budak nih memang fikir di luar kotak sungguh...

26 comments:

  1. Agaknya hari2 budak ni dengar mak ayah dia berleter pasal kenaikan harga barang ni kot hahah

    BalasPadam
  2. hehehe....bdk zmn skrg pemikiran mmg advance

    BalasPadam
  3. hahaha..dassat jawapan budak tu..
    pengaruh ibu bapa byk sgt nie..hihi :P

    BalasPadam
  4. memang kelakar kan budak2 sekarang,
    kena pulak time zaman teknologi canggih ni, cepat je jadi virals :)

    BalasPadam
  5. Hahahahaaaa..anak sape la ni eh. Cerdik2.

    BalasPadam
  6. Hikhikhik.. mcm mcmkan ank2 sekarang...

    BalasPadam
  7. mmg lucu.. cikgu yg menanda pon mst tergelak2

    BalasPadam
  8. Hahah, walaupun tak ada dalam skema jawapan tapi betul bha tu.

    BalasPadam
  9. Budak2...bukan nya faham sangat pun apa yang dimaksudkan...
    Mereka bercakap dan meluahkan sesuatu melalui apa yang mereka biasa dengar dan lihat...

    BalasPadam
  10. yg pasti, aida rasa anak yg jwb soalan ni sure suka dgr apa mak abah dia borak kat umah ha ha ha...
    sebab anak-anak dara aida gitu. kalau kita bercakap, sure diorang suka dgr :)

    BalasPadam
  11. kihkihkih
    diaorang pun ambil berat pasal isu semasa ni ;-)

    BalasPadam
  12. kadang2 kebenaran sukar dterima akal fikiran. Hehehe

    BalasPadam
  13. hehe mesti budak ni selalu dgr org tua bercerita hehe

    BalasPadam
  14. haha, saya tak tau jawapan budak tu bagi betul ke salah hehe

    BalasPadam
  15. budak sekarang bijak kerana mereka mendengar dan melihat apa yg dipaparkan di media...
    hari2 kak pasang telinga bila bebudak tanya.."cikgu nak tau tak..". "cikgu tau tak..."
    budak2 la memang advance...

    BalasPadam
  16. Mmg mcm2 jwpn ada skg. Cikgu2 dlm grp wassap selalu share.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..