Pinky's Top Commenters Oktober 2014

Dah jadi kebiasaan buat blogger untuk update top commenters di blog masing masing..Saya pun tak terkecuali okey....Buat entry khas untuk mereka yang rajin singgah blog pink saya dan tinggalkan jejak..


Terima kasih buat korang yang sudi singgah dan meninggalkan jejak...Terharu dengan sokongan korang..Ermmm nampaknya ada top commenter yang baru dan ada lagi commenters tang masih mengekalkan kedudukan..Korang memang terbaik....

Nota kaki* Mulai JANUARI 2015, no 1 hingga no 3 top commenters akan terima hadiah daripada saya sepanjang 2015...

18 comments:

  1. Salam singgah november sis...tahniah kepada mereka semua...semua pun hebat2....

    BalasPadam
  2. Salam mimie..kak intan x leh jadi top komentar sbb mmmg jarang gila online..hehe..apapun tahniah pada semua top komentar di blog mimie ya..keep support ok

    BalasPadam
  3. yeay..saya dalam senarai..walaupun tercorot...ekekek

    BalasPadam
  4. tahniah kepada semua yang tersenarai
    memang rajin betul diaorang ni '-)

    BalasPadam
  5. tahniah pada pemenang... kak ina mmg dah jd pemalas dh skrg... haihh

    BalasPadam
  6. Tahniah kepada top commentators. Nampaknya saya masih belum mampu mengalahkan mereka. Heheh.

    BalasPadam
  7. eh nama saya adalah
    rasa cam jarang datang sini =)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..