Pengomen setia bulan September 2014

Assalamualaikum...

Agak lewat saya update top pengomen September blog saya...Terima kasih banyak banyak yang masih setia jengah blog saya walaupun sekarang masa dengan blog agak terhad..Bukan tak sayang blog tapi masa tak mengizinkan..Walau macam mana pun saya cuba update entry walaupuntak serancak dulu...

Okey jom tengok siapa yang rajin komen blog saya untuk bulan September...


Ada pengomen lama dan baru..Terima kasih bebanyak buat korang yang sudi singgah tinggalkan jejak korang kat blog saya...Walaupun lambat saya balas jejak korang tapi korang sudi singgah...Jasa korang tetap dikenang..huhuhu....

P/S * Untuk top pengomen bulan Januari - Jun saya masih berhutang dengan korang hadiah atas kesetiaan korang..Ada dua orang lagi yang belum hantar details walaupun saya dah pm diorang...In shaa Allah saya cuba hantar hadiah korang sebelum masuk tahun 2015 ye..Maaf lewat sebab kesibukan yang melanda...Saya cuba usahakan ye..Hope korang faham..

14 comments:

  1. Tahniah kak mimi. Ana pun bizi skrg ni. Susah nak selalu ngan blog. Salam AidilAdha. :)

    BalasPadam
  2. bestnya, mama kurang bekesempatan nampaknya untuk blogwalking seperti selalu

    BalasPadam
  3. saya termasuk ke dalam senarai jan-jun tu? ke tak ada
    sebab tu tak terima PM...hehe

    BalasPadam
  4. Salam singgah sini sis...Allahamdulillah...Diana ada dalam senarai dan tahniah untuk semua yang tersenarai...

    BalasPadam
  5. Asslmkm kak..
    Tahniah buat mereka semua.. :)

    BalasPadam
  6. sama2 mimi. Sehari x buka blog pinky ni rase rindu pulak

    BalasPadam
  7. jijah pon busy gak kak.. update bila perlu je ni

    BalasPadam
  8. Rasa mcm jrg singgah sini.. Tpi jadi yg teratas pula.. Hehe... Terima kasih kak.. Tahniah buat semua...

    BalasPadam
  9. Tah iah semua..lya pun da trselit tq2 kak

    BalasPadam
  10. Salam singgah pagi sis...Salam Aidiladha buat sis sekeluarga...tak sangka nama Diana pun ada juga...tahniah untuk semua juga....

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..