Dilema dilema dilema!!!

Assalamualaikum....

Mesti korang perasankan sekarang nih saya jarang update entry baru..Banyak cerita nak share dengan korang tapi tuhlah masa yang tak menguzinkan..Sekarang saya memang busy dengan kerja sampaikan takde masa langsung nak jenguk blog...Bila tanggung kerja kawan oejabat yang cuti setahun jaga anak, bebanan kerja makin bertambah...ditambah pulak dengan kerja hakiki kan...Bertambah tambah busy..

Maaflah kalau saya tak sempat nak jengah blog korang...Tahap kebusyan yang melampau tak mengizinkan saya aktif berblog macam dulu..Kadang saya terfikir nak stop berblog..Sebab nak stop?? Busy busy busy..Takde masa jenguk blog sendiri...Mungkin stop sementara..Tapi bila fikir semula sayang pulak..Sayang dengan blog sayang dengan korang...Patut ke tak patut saya stop blog?? Dalam dilema...

20 comments:

  1. kak mimi! jangan fikir nak stop.. takpe. take your time. nak rehat kejap ke kan. tapi takyahlah nak stop.. sian kat kitorang nanti. hihihi. miss you kak!

    BalasPadam
  2. take your time dear...jengok blog bila ada kelapangan kay..jangan tinggal terus.. all the best :)

    BalasPadam
  3. xper la mimi...just take ur time..ada masa nanti datang eh...

    BalasPadam
  4. teruskan menulis, maybe seminggu sekali pon ok juga.

    BalasPadam
  5. alaaa kak ni.. tak payah la stop.. kak update la blog bila perlu je kalau busy tu.. sayang lahhh

    BalasPadam
  6. jangan la stop kak ummi... kalau perlu hapdet singkat2 je macam kak mia... biar blog kak ummi hidup je :)

    BalasPadam
  7. tak payah stop mimi.. ja pun sibuk gak.. ala, update bila free la.. sayang kalau tinggal blog ni...

    BalasPadam
  8. Rasanye elok kak Mimi wat satu entri dan nyatakan kebizian. Spye bloger2 lain memahami. Jangan laa tutup blog. Sayang je rase. Huhu

    BalasPadam
  9. Jangan la stop...sayang je blog cantik2 nak stop..tulis je time tak sibuk..sekurang2 nya sekali seminggu..

    BalasPadam
  10. takpe mimi..take ur time..aritu masa akak bz pun, akak jengah mana yg sempat je. nak update blog sendiri mmg tak sempat..hehe..take care ya

    BalasPadam
  11. Pernah rasa cmtu kak.. Tpi bila check nuff, check alexa, rasa terubat balik.. Hehe...

    BalasPadam
  12. iyalah mimi. la ni blh update ngan smart phone je, takde masalah.
    dua tiga ayat pun update jugak, hihi

    BalasPadam
  13. x patut tau mimi stop blogging. Mcm mana saya nak baca blog pinky ni?? Sehari 1ntri pn bolehlh kan...

    BalasPadam
  14. tak payah lah samapi stop
    tak apa slow-slow kayuh
    biasalah kita pun ada kehidupan dan tanggungjawab
    moga semuanya dipermudahkan

    BalasPadam
  15. X pela Kak slow2 DPT update 1 entries sehari pun OK dah tu

    BalasPadam
  16. akak mimi, janganlah stop...pelan2 kayuh... bila free, meroyanlah dekat sini... :D jangan stop terus...sunyi nanti dunia blogging ni tanpa akak... :D

    BalasPadam
  17. pelan-pelan jer sis ya...bila ada masa barulah kita dapat berblog...dahulukan apa yang penting sebab masa amat mencemburi kita...semoga di permudahkan segalanya sis....

    BalasPadam
  18. siannya mimi.. mknanya mimi nk kne buat kerja utk 2 org punya keje...

    BalasPadam
  19. pelan pelan kayuh dear.ada masa update la. yg pnting utmakan kja hakiki dlu.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..