Timbang berat blog

Assalamualaikum...

Alhamdulillah hari nih dah masuk bulan September..Semoga bulan nih memberi semangat,azam dan kebahagiaan dalam hidup saya dan keluarga.

Macam biasa bangun pagi pagi wajib check Nuffnang dan bukak blog..Nak sambung bw ke 125 blog...Harap harap dapat habiskan hari nih semua 125 blog yang saya nak terjah tuh...Meletop Note ai nanti..huhuhu...Hopefully korang sabar ye saya akan balas jejak korang slow slow..

Pagi nih saya terjah blog kak Mia dan ada terbaca entry kak Mia pasal timbang blog...So saya pun try timbang..Dan hasilnya macam kat bawah nih...


See...Agak gemokk jugakkkk??Loading time 1.19seconds..Harus menguruskan lagi blog nih...Actually bloglist blog nih akan diubah tak lama lagi...Ada blog yang dah tak aktif, so nak kena remove..

Korang check berat blog??Boleh check kat SINI

15 comments:

  1. bulan raya baru lepas.. tu yang berisi tu.. hihi

    BalasPadam
  2. Blog sy kena diet kot? Tuannya mkn apa yg ada. Mujur berat maintain..

    BalasPadam
  3. Comelnye blog pun hade berat dia. Ekekeke

    BalasPadam
  4. dah try hari tu..hehe..Alhamdulillah ringan

    BalasPadam
  5. tapi blog mimi ni cpt tau loading even saya buka pakai hp cokia shj.

    BalasPadam
  6. ida dah timbang. ida punya 1.95KB amagadd beratnyaaa!! kene buang niiiii apa2 yg patut huhuhuhu

    BalasPadam
  7. Diana dah lama tak timbang blog...mgkin dah gemuk jadinyer...hehe

    BalasPadam
  8. Ingt nk ubahsuai blog.. Pastu blh la timbang berat mana..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..