Segmen Bloglist PinkUmmi

Assalamualaikum....

Hari nih saya nak lancarkan julung julung kalinya segmen bloglist untuk blog saya...Tujuan segmen dibuat sebab saya nak update semua senarai blog yang ada dalam bloglist saya sekarang nih..Ada antara blogger yang dah tak aktif berbulan bulan..Jadi,saya nak cari blogger yang aktif dan rajin update entry..

Bila bloglist dah diperbaharui,boleh saya blogwalking dengan senang hati...


Senang aje nak join segmen bloglist saya nih..Saya nak buat 2 saja bloglist..Tak nak banyak banyak...Cara join segmen :-

a) tinggalkan url blog korang dalam kotak komen entry nih.
b) pilih salah satu kategori bloglist yang korang nak :-        pink frozen @ lavender frozen

Tuh saja..Senang kan...Segmen nih akan tamat pada 9hb Sept 2014 jam 2359 malam...DUA PESERTA BERTUAH saya akan bagi hadiah misteri...Apa lagi jom join segmen saya...Sambil join boleh berblogwalking blog kawan kawan yang lain..

43 comments:

  1. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com
    Pilihan: lavender frozen..

    BalasPadam
  2. lavender frozen! hehe
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. http://loveneddy.blogspot.com/

    pink frozen

    BalasPadam
  4. Http://aniesandyou.blogspot.com

    Pink frozen

    Tqvm ;)

    BalasPadam
  5. nak join nak pilih lavender frozen
    http://aziazidah.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Ummi..
    ni blog kita yg tak seberapa..

    http://petakbunga-diari.blogspot.com/

    lavendar lah

    BalasPadam
  7. salam..

    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

    saya nak pink frozen..^_^

    BalasPadam
  8. http://cetusanmind.blogspot.com/
    pink frozen

    BalasPadam
  9. Pilihan saya 'lavender frozen'
    http://famf-tower.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. nak join..nak pink froezen.. :)

    sitizawiah95.blogspot.com

    BalasPadam
  11. http://www.ziezah.com/

    lavender frozen kak..

    BalasPadam
  12. Lavender Frozen :)

    http://shumie-dz.blogspot.com

    BalasPadam
  13. http://ciklapunyabelog.blogspot.com
    Kita pilih pink frozen...

    BalasPadam
  14. Farah nak dok dlm 'pink frozen' hehehe
    http://farahwahyda.blogspot.com

    BalasPadam
  15. Nak join sama.. :)
    Lavender frozen

    Hanyadihatiku.blogspot.com

    BalasPadam
  16. Singgah blogwalking dari blog kak Mia :)

    Happy weekend!

    Nak join
    http://www.azhafizah.com/
    pink frozen

    BalasPadam
  17. Salam..nk join!

    Lavender frozen!

    http://www.mommylizz.com

    BalasPadam
  18. nak join.. :)

    http://adnan-daughter.blogspot.com

    lavender frozen.. :)

    BalasPadam
  19. Salam dear,

    Nak join jugalaa - lavender frozen ya :)
    http://www.fayreenmizan.blogspot.com
    Tq and all the best! :)))

    BalasPadam
  20. Lavender Frozen...

    http://karyamahirah.blogspot.com/

    BalasPadam
  21. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/
    Ros nak Lavender frozen :)

    BalasPadam
  22. erynsyaze.blogspot.com

    lavender pun boleh :)

    BalasPadam
  23. lavender frozen :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/

    BalasPadam
  24. http://izzeyda.blogspot.com/

    pink frozen

    BalasPadam
  25. pink frozen kak :)

    join :) http://www.duniashida.com

    BalasPadam
  26. http://zafarah.blogspot.com/
    lavender frozen!! hehehe

    BalasPadam
  27. Assalamualaikum kak .. syaz nk join jugakk... hihi..

    http://syazdanny2329.blogspot.com/
    pilihan : lavender frozen :)

    BalasPadam
  28. Salam kakk!

    Nak PINK FROZEN. Sebab saya minat PINk gitu. Sesuai dengan blog. kekeke.

    www.schanazri.com

    Thanks kak! :)

    BalasPadam
  29. http://mama3farhanah.blogspot.com/?m=1

    PINK FROZEN

    BalasPadam
  30. Nak join msh smpt kan

    http://blogashalya.blogspot.com/

    Sy nak pink frozen

    BalasPadam
  31. Salam K.Mimi.

    huhu..nak join..tapi cma sekarang mood kelaut betul nk berblog..mmg tak berupdate la entri berminggu...huhuhu....

    BalasPadam
  32. Diana join...

    http://mardiahdiana.blogspot.com

    Pink Frozen

    BalasPadam
  33. ala..dh tak sempat hari ni baru nak komen :-)

    letak je lah..Pink Frozen

    http://jarimanistravel.blogspot.com

    BalasPadam
  34. Alamak, dah tak sempat...

    LEtak jelah ye, Mimi... ;)

    http://coratcoretnurul80.blogspot.com
    Pink Frozen

    BalasPadam
  35. Alaaa...dah terlepas. Tapi nak join jugak ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/

    'Lavender Frozen.

    BalasPadam
  36. Nak tumpang jugak even dah terlepas. hehe

    lavender frozen
    http://coretancikfafa.blogspot.com/

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..