Peserta bertuah Segmen Bloglist PinkUmmi

Macam yang saya janjikan sebelum nih, hari nih saya umumkan dua peserta bertuah yang akan dapat.cenderahati daripada saya. Jom teka siapa yang bertuah..

Bloglist Pink Frozen


 Bloglist Lavender Frozen


Senarai peserta semak SINI

Tahniah kepada dua peserta bertuah..Sila email details nama dan alamat ke mimiazirah84@gmail.com. Sila bagi details selewat lewatnya 14/09/2014 jam 11.59..Kalau takde details saya terima,saya cabut undian baru.

29 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah ptg Jumaat Sis....wahh...tahniah kepada pemenang untuk bloglist Pink Frozen dan bloglist Lavender Frozen....

    BalasPadam
  2. hehe. tahniah. jom join bloglist saya pula :)

    http://aimifiqa.blogspot.com/2014/09/segmen-aimifiqa-garden-bloglist.html

    BalasPadam
  3. takda rezeki..tahniah kepada peserta bertuah .. :)

    BalasPadam
  4. ummi singgah sebagai tanda follow ke dua. tahniah sebagai penaja giveaway KM

    tahniah buat pemenang

    BalasPadam
  5. ummi singgah sebagai tanda follow ke dua. tahniah sebagai penaja giveaway KM

    tahniah buat pemenang

    BalasPadam
  6. wooow ada segmen apa ni alaahai terlepas pandang lee ni. hurm tahniah yang terpilih tu..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..