Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com


Assalamualaikum

Dengan ini, dilancarkan Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com

Bermula 9 pagi 1 September dan akan tamat pada 12 malam 10 September 2014

Tujuan giveaway ini :  Untuk memperkenalkan blog-blog baru dalam dunia blogging serta dapat juga menambah rakan-rakan baru dalam list follower anda. 

Sila FOLLOW BLOG mereka :


Sila LIKE PAGE mereka :


Sila FOLLOW IG mereka :
[nor_farihan] [aimimiddleton] [shidaradzuan] [ct aman] [huda] [asha]

Senarai Hadiah :
Goodie Beg - 40 pemenang (Mama)
Top up RM 10 - 9 pememang
Top up RM 5 - 5 pemenang
Wang Tunai RM 30 - 2 pemenang
Dish Wash Concentrate Shaklee - 1 pemenang
Potrait - 2 pemenang
Novel - 1 pemenang
Shawl - 5 pemenang
Fridge Magnet + Bookmark LE - 3 pemenang
Button Bagde + Bookmark LE - 2 pemenang
Agent Dorship Sophie - 20 pemenang
Brooch - 2 pemenang
Header Blog - 1 pemenang
Keychain - 1 pemenang
Buku Motivasi - 1 pemenang
Coin Purse dan Bookmark - 5 pemenang
Nota : Diharap semua peserta dapat memenuhi syarat yang ditetapkan, dan enjoy blogwalking oke!

65 comments:

  1. ramai penaja nya..good luck untuk semua yang join..:)

    BalasPadam
  2. datang dari segmen yg sama... siap follow blog ummi sekali.. goodluck! =D

    BalasPadam
  3. Salam kenal :) Saya datang balas kunjungan. Happy blogwalking!

    BalasPadam
  4. Good Luck Mimi..

    p/s: Mimi kalau masih berminat nak jadi sponsor GA KM, boleh email mahirah_mustapha@yahoo.com ya.

    BalasPadam
  5. Good Luck Mimi..

    p/s: Mimi kalau masih berminat nak jadi sponsor GA KM, boleh email mahirah_mustapha@yahoo.com ya.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. All the best ! Selamat bersegmen kak ! ^_^

    BalasPadam
  10. bw here n folo..gud luck ye!jemput singgah juga..

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  11. Coming from www.aimisyafiqah.com as one of the sponsors of Giveaway Blogwalking Bersama www.mamaniza.com . Thanks for participating and good luck darling ^^

    BalasPadam
  12. Selamat bersegmen dan semoga berjaya Sis...

    BalasPadam
  13. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html (10sept)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/mega-giveaway-anak-merdeka-malaysia.html(16/9)

    BalasPadam
  14. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html (10sept)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/mega-giveaway-anak-merdeka-malaysia.html(16/9)

    BalasPadam
  15. Dari segmen yang sama :) Datang follow sini. Followlah balik klau sudi :3

    http://eyranadyrastory.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  16. Salam Ukhuwah Fillah ..Kak Lya Singgah Dari Segmen Yang Sama
    All The Best Ya ..
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  17. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  18. Assalamu'alaikum Pink Ummi. Selamat berkenalan & enjoy blogwalking.
    Jemput singgah juga ke http://providenetwork.com/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniza-com/
    Sini pun ada satu lagi mini giveaway boleh join.
    Kalau tetiba ngantuk & xde idea nak menulis entri leh sambil menikmati minuman kecergasan badan , insyaa Allah segar sket mata & jari jemari pun laju je nak menaip..hehehe :)

    BalasPadam
  19. singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html
    good luck..

    BalasPadam
  20. Datang terjah dari segmen yang sama..

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniacom.html

    BalasPadam
  21. blogwalking sini.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  22. good luck
    ..dari GA sama;)

    http://storybyciksiti.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  23. Blogwalking dari segmen yang sama..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom_4.html

    BalasPadam
  24. Assalamualaikum.. selamat bersegmen.. blogwalking dari segmen yang sama^^

    http://sihatitunikmat.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  25. Salam lya bw cne

    http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  26. Salam...bw dr segmen yg sama ;)

    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/09/ga-no-1-giveaway-blogwalking-bersama.html

    BalasPadam
  27. Datang blogwalking sini.. jemput la singgah blog saya pulak ye...


    http://www.hafizhafizol.my/

    BalasPadam
  28. salam PU, datang melawat utk segmen mamaniza..hehe

    BalasPadam
  29. Singgah BW dari segmen sama:

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  30. Assalamualaikum, Kiera datang terjah peserta GA mamaniza.com ... Jom berbalas kunjungan :)
    giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com (KIERA)

    BalasPadam
  31. Assalamualaikum... chack! KM datang dari segmen yg sama.. jemput balas kunjungan blog KM daaaa..

    GA Blogwalking Bersama Mananiza.com

    BalasPadam
  32. datang dari segmen yang sama..

    http://www.mialiana.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  33. lama tak jengah sini..maafkan daku...heee

    singgah blogwalking dari segmen yang sama... semoga berjaya ye..! ;)

    http://ctfand.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniza-com.html

    BalasPadam
  34. assalamualaikum dear,

    Mama ucapkan ribuan terima kasih kerana support GA mama, senarai peserta penuh mama dah update di sini

    http://www.mamaniza.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-blogwalking.html

    nantikan pengumuman pemenangnya 15 September ini, insyaallah....

    BalasPadam
  35. Hai. Singgah blogwalking dari segment yang sama. Salam perkenalan ^_^

    http://www.syafiyahluv.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    Done follow u.

    BalasPadam
  36. Datang blogwalking dari segmen yang sama

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  37. Salam. Bw here dari segmen yang sama.

    Btw, nice blog. and good luck!

    BalasPadam
  38. Assalamualaikum w.b.t,

    Dari segmen yang sama, datang jalan2 dan follow..
    http://hanamarsom.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  39. salam, shad blogwalking dari segmen sama, hepy blogging..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  40. salam, shad blogwalking dari segmen sama, hepy blogging..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam
  41. senarai pemenang sudah dikeluarkan, sila semak

    http://www.mamaniza.com/2014/09/keputusan-rasmi-pemenang-giveaway.html

    BalasPadam
  42. as salam, jln2 blogwalking dari segmen yg sama. :)

    dah follow sini

    http://norazua10.blogspot.com

    BalasPadam
  43. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..