Freestyles


Freestyle kami...Selepas majlis Jasamu Dikenang mantan Ketua Bahagian Agama dan Kaunseling (BAKA)..

17 comments:

  1. kita tak de idea kalau disuruh frestyle2 ni...

    BalasPadam
  2. Hik3. Semua pun takmau mengalah freestyles dia. :D

    BalasPadam
  3. kalau freestyle,Za suka buat peace ja..haha..tak reti nak pose2..

    BalasPadam
  4. saya blh jadi kejung kaku kalau dsuruh posing

    BalasPadam
  5. ida paling suka freestyles!

    www.idabaharum.com

    BalasPadam
  6. Hehehe..bila kena bergambar freestyle mcm2 pose la yg akan jadi kan..

    BalasPadam
  7. SA pun ada banyak gambar dengan dept baru...gambar satu team tp lom lagi lak nak publish...

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..