Baraka Ice Cream

Jumaat lepas pejabat saya ada perlawanan persahabatan bowling antara BAKA IPK NS dan BAKA IPK Melaka..Perlawanan tuh kitorang buat kat Melaka International Bowling Centre (MIBC)...Pusat bowling kat tingkat 2..

Lepas perlawanan bowling tamat,time balik tuh anak anak nak aiskrim yang ada dijual kat ground floor...Nama booth tuh Baraka tau..Bukan setakat jual aiskrim aje,minuman pun ada...


Nih menu minuman dan aiskrim yang dijual...Saya beli tiga aiskrim..Dua perisa coklat satu perisa blueberry...Masa mula mula makan tuh rasa macam ubat tau..Lama lama makan baru rasa sedap..Macam aiskrim coklat serius memang rasanya...ermmmm...Tak mau beli lagi dah lepas nih...Aina dan Auni pun makan sikit aje...Pelik jugak anak anak saya peminat tegar aiskrim tak nak aiskrim coklat tuh..Sekali bila rasa adoiii migrain terus...


Yang aiskrim perisa blueberry saya...Memang makan sampai habis sebab not bad lah taste aiskrim nih...Nih namanya Baraka Ice Cream Blueberry...Harga macsm yang tertera kat pic atas..Kalau korang pergi MIBC boleh beli aiskrim Baraka dan rasa...

21 comments:

  1. lama xmakan aiskim.. pelik budak2 xnak makan aiskrim ye

    BalasPadam
  2. Sy yg dekat ni pun xpernah cuba lgi...heee

    BalasPadam
  3. berbaloi x rase aiskrim ni dngn harganya??

    BalasPadam
  4. Boleh beli aiskrim mat kool 6 batang kot. Hik3

    Sedap tak? Rase dia ade macam tutti frutti?

    BalasPadam
  5. Salam K.Mimi..
    ni dari arab ke..?
    nmpk tekstur eskem tu lain...

    BalasPadam
  6. Tak pernah cuba aiskrim ni...nampak sedap jer...

    BalasPadam
  7. Kenapa dengan rasa aiskrim coklat tu...
    Biasa budak2 memang x tolak aiskrim2 ni...

    BalasPadam
  8. 1st time dengar. Bley tahan juga harganya yerp.

    BalasPadam
  9. kak Mimi, perisa coklat tu rasa macam mana?.. kenapa tak habis?..

    BalasPadam
  10. harga dia agak mahal
    tapi tak sedap pula
    pada saya biar bayar mahal, sedap

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..