(10 Days Challenge) Day 1 - 1 Picture


Tahukan gambar apa nih?Tahu kan?Tahu kan??Semua tahu walaupun ada yang pernah pergi dan tak pernah pergi...

Cameron Highlands...Yes...Cameron Highlands...Kenapa saya letak gambar Cameron Highlands?Sebab saya nakkkk sangat pergi sini tahu...Dah 30 tahun hidup kat dunia nih memang tak pernah jejak kaki kat sini...

Hopefully impian nak datang CH nih akan tercapai..In shaa Allah akan pastikan tercapai...Teringin nak makan strawberi fresh tuh...Lepas tuh bergambar puas puas...

22 comments:

  1. saya pernah pergi 3x.. tapi ade sekali je pergi yg memang masa tu tour la cameron ni betul2.. tapi still ade lagi tempat yg belom pergi..mmg hajat dihati nak pergi lagi sekali..
    nak kena letak jugak kot gambar cameron tu.


    WAJIB TAHU: 6 Fakta Tentang MEAL SHAKES

    BalasPadam
  2. Memang best kat Cameron kak..Semoga tercapai impian nak ke sana

    BalasPadam
  3. saya pn x prnh jejak kesini. Mcm azam pulak nak kesini seblm thn tahn baru. :)

    BalasPadam
  4. Lya pun x prnh lgi ke cna..entah bila la dpt ke cna.dlm mimpi kot hhee

    BalasPadam
  5. X pernsh pegi lg? X pe in sha allah one fine day akak doakan mimi akan sampai jgk ke sana aminn

    BalasPadam
  6. Insya Allah, semoga dipermudahkan dan diberi rezeki utk ke sana... MMg best posing berlatar belakangkan pokok teh :)

    BalasPadam
  7. Amin..semoga impian kak mimi tercapai... :)

    BalasPadam
  8. Ros pun teringin nak ke sana.. best je tengok kawan-kawan yang dah pernah pergi..

    BalasPadam
  9. Cantiknya .......
    Kak Lya singgah sini menabung Sony Experia

    BalasPadam
  10. baru pergi 3 kali kalau x silap..hehehe..dulu2 sejuk yg amat, skang ni biasa2 je..

    BalasPadam
  11. Cameron skrng dh tak gah mana kak. Sy naik jemu pergi. Cuma kalau mlm sejuk la.. Siangnya blh tahan lagi. Nk petik stoberi fresh kena tgk time dia dh masak la.. Kng pergi time dia baru berbuah, xsyok xdpt nk petik..
    Apa2 pun semoga impian akk nak ke sana berjaya.. Amin..

    BalasPadam
  12. wah menariknya gambar kat cameron tu. rasa teringin pulak nak gi.

    Banyak cabaran ya sekarang.
    Cabaran 10 hari
    Cabaran 30 hari.

    apapun semoga berjaya ya pink ummi

    BalasPadam
  13. sep sikit gak! jijah pon sama lom pernah pegi lagi..hukhukhuk

    BalasPadam
  14. Semoga impian Sis akan tercapai...Diana entah bila dapat pergi ke sana...jauh sangat dri Sandakan...hehe

    BalasPadam
  15. Nice place..rugi kalau tak pernah pergi.. cari masa ye:)

    BalasPadam
  16. macam ternampak mimi dah sampai sana =)
    tercapai dah impian

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..