Tak boleh login Nuffnang??

Assalamualaikum....

Dah jadi kebiasaan pagi pagi mesti saya akan check Nuffnang..Nak tengok UV dan PV plus earnings...Tapi bila nak login Nuffnang tak boleh...Kawan kawan pun sama jugak ke jadi macam saya??


Bila login keluar warning macam kat atas nih...Poning la pagi pagi jadi macam nih...First time jadi macam nih agak blur di situ dan otak jadi tepu tak boleh nak fikir...

19 comments:

  1. tapi saya tak plak msalah camtu..ok jer nuffnang saya..

    BalasPadam
  2. Salam Mimi..
    jadi gak,,click jer dekat continue anyway tu.dia akan masuk mcm biasa..

    BalasPadam
  3. Salam Jumaat, Mimi...
    Tadi ada bukak, macam biasa je...

    BalasPadam
  4. pagi tadi je kot, server down
    agaknyer lah =)

    BalasPadam
  5. maybe masalah teknikal je tu, nnti ok la ;)

    BalasPadam
  6. X pernah pulak alami mslh mcm ni, dh ok belum?

    BalasPadam
  7. tak buka pon nuffnang kak.. majuk..hehe

    BalasPadam
  8. kalau kat hp, keluar macam ni. semalam ada jugak bukak, tak boleh,. tapi tadi try log in kat pc, ok jer :)

    BalasPadam
  9. Biasa juga naik gini. Tapi biasa proceed je..

    BalasPadam
  10. Jrng check nuffnang.. Check bila hri isnin je.. Hehe

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..