Suami yang gentleman


16 comments:

  1. kalau ade hubby mcm ni blh si wife mati kebosanan.

    BalasPadam
  2. haha..
    tak rasi pulak dengan jiwa kak..
    biarlah tak kategori gentleman..

    BalasPadam
  3. bila lapar, order saje....best222! ahahhahah tapi kalau suami masakkan, lagi gentle! :D

    BalasPadam
  4. ish takkan lah nak main game angry bird aja. banyak lagi kerja rumah kena buat tu. hehehehehee ^_^

    BalasPadam
  5. Best yela dpt mcmni....huhuhu.masuk2x ada GA..all the best peserta... :)

    BalasPadam
  6. main game angry bird? hehehehe
    pecah perut baca

    BalasPadam
  7. Hehe... Kesian suami kita... Tapi bg sy tak guna juga kalau suami tak bg isteri kerja tapi tak suruh pula istwri tutup aurat..

    BalasPadam
  8. Hahaaa... Agak2 ada ke suami camgini???

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..