Misi serangan dilancarkan

Ya Allah...Korang taau tak sejak dua menjak nih blog say bertalu talu kena serang...Sebelum nih Farah blogger Mrs Secretary serang, lepas tuh blogger Yana Yani..Sekarang nih kena serang lagi..Kali nih saripada blogger Karya Mahirah...

Saya rasa Mahirah nih dia balas balik serangan saya kot...Tuh yang didatang serang dan tembak bertubi tubi blog saya..Aish tanjat gugurl...



Oooo...kamu tembak blog ai ye Mahirah...Sat gi ai datang tembak guna M-16 plak...Berlubang blog ai u kerjakan tau!!Mu tunggu serangan ku...hahaha

17 comments:

  1. Hihi... kakak ingatkan serangan apa tadi. Mimi buat kakak terkejut tau:)

    Hebat sungguh serangan begini buat mimi senyum lebar..

    BalasPadam
  2. ahahahaha...kelakar lah korang ni..tapi good sbb support each other :-)

    BalasPadam
  3. tembak kak, jangan tak tembak.. hihhi

    BalasPadam
  4. hahaha.. Kak KM dengan Kak JM, kalau dah menyerang, kena get ready XP

    BalasPadam
  5. dapat kawan bloggercam gini yg best kan kak yer.. komen pukal terus

    BalasPadam
  6. Serang balas ke serang hendap ni kak.. Hehe

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..