CPUV Air Asia Go - Korea Sale

Alhamdulillah...hari nih ada lagi cpuv baru tengah muncul...Syukur....Kali nih cpuv Air Asia Go - Korea Sale...Air Asia nih saja tau kasi ai dengki buat sale time time cenggini..hahaha...

Kalau nak tahu lebih lanjut korang terjah aje iklan tuh ye..Takde paksaan nak klik klik...

CPUV #70 - AIR ASIA GO - KOREA SALE


18 comments:

  1. TAHNIAH ! PM ALAMAT YE :))
    http://syiralokman.blogspot.com/2014/08/jejari-runcing-julai.html

    BalasPadam
  2. kita nampaknya takde lagi BE sejak bulan puasa aritu.. tapi Allah bagi rezeki dari blog ni melalui benda lain.. Alhamdulillah sejak bulan puasa byk dpt job review even tak kat blog.. tp kat FB & instagram.. Apapun tahniah. moga dapat tempias rezeki BE tu jugak. kekekekeke

    BalasPadam
  3. dpt juga..tp xnmpk lg iklan tu kt blog..

    BalasPadam
  4. congrates mimi

    tifaanvar

    BalasPadam
  5. Tahniah. Singgah beraya sambil menabung mr.nuff AirAsia (^^,)
    Selamat Hari Raya~

    BalasPadam
  6. Wahh..tahniah lagi Sis..semoga sentiasa d murahkn rezeki..

    BalasPadam
  7. tahniah.. farah pn dapat jugak..farah klik utk mimi sekali k..=D

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..