Cara kreatif ambil gambar ukuran passport


Kat fb dah tersebar gambar nih..Saya share gambar nih daripada kawan ofis yang sharing dekat group wassup..Macam macamlah kan..

20 comments:

  1. Sekarang org dah semakin kreatif.. Hihihihi..

    BalasPadam
  2. haha memang kelakar kan tapi kretif :)

    BalasPadam
  3. Haha lawak la. Dik An pun nak try cam ginilah...jimat sikit ye dop ekekeke :D

    BalasPadam
  4. memang kraetif, janji background biru ye..hehe

    BalasPadam
  5. blh praktikkan ke??? Keje org sengal. Hehehe

    BalasPadam
  6. saya ada tengok ni kat facebook. memang tergelak terbahak bahak. kreatif betullah bab nak amek gambar ha. hahahah ^^.

    BalasPadam
  7. kreatif. Biasanya ini skill outdoor ja

    BalasPadam
  8. ada jugak tengok kat fb,. kreatif.. bola ditiru time terdesak nak cari kedai. hahahha

    BalasPadam
  9. hahahha lucu! macam ni pon boleh kan..

    BalasPadam
  10. hahaaa mcm kat asrama je selimut kaler tu heheee :p

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..