5 bintang, 5 bintang, 1 bintang


Hehehe....skyscraper aje satu bintang....Yang Large Rec dan Leaderboard dapat 5 bintang....

Bintang nih menunjukkan performance iklan melalui size banner kat blog kita...Faham tak??Nak teranfkan pun saya tak reti..hahaha...

Nota kaki* Hari nih pakai serba hitam...

10 comments:

  1. boleh tak sue nak kata sue tak tau apa fungsi dier..kikikiki

    BalasPadam
  2. hebat tu
    saya tak macam tu pun

    saya pun serba hitam hari ni
    #malaysiaberkabung

    BalasPadam
  3. sebenarnya KM pun tak faham skyscraper tu utk ape hihi..

    BalasPadam
  4. faham2 akak...kite punye semua 3 bintang...ehhehe

    BalasPadam
  5. Wah.. Dh byk tu lima nintang... Sy masih tiga, tiga dan lima...

    BalasPadam
  6. saya faham bintang2 tu tapi saya x faham apa dianya. hehe

    BalasPadam
  7. betul tu kak..bintang ni menujukkan 3 penjuru iklan kita bt kje..kalo 5 bntang kira bagus lah..kalo 1 bntg mksudnya xramai klik bhgian situ, jd xde la perfomance yg dia nk tnjuk hehee..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..