Segmen 24 Jam : Saya nak kad raya daripada Pink Ummi

ENTRY MELEKAT 
Entry baru sila skroll bawah ye.

Assalamualaikum....

Untuk julung julung kalinya, saya buat segmen khas di bulan Ramadhan istimewa untuk kawan kawan kesayangan saya...Saya mencari 20 orang untuk saya berikan kad raya yang saya tempah khas daripada dua orang blogger..Nanti saya dah dapat kad raya,saya review ye pasal design dan printing kad raya tuh.

Diingatkan sekali lagi ye saya ingin cari 20 orang blogger untuk diberikan kad raya yang saya tempah khas..

Syarat syarat nak join ialah :


1. Make sure korang blogger MALAYSIA.
2. Follow blog saya.
3. Buat entry,copy banner di atas tepek dalam entry dan tajuk entry "Segmen 24 Jam : Saya nak kad raya daripada Pink Ummi"
4. Dah siap entry,submit link entry di kotak komen entry nih ye..
5. Segmen nih dibuka mulai 01/07/14 jam 12.30 malam sehingga 02/07/14 12.30 malam.
6. Hanya 20 orang yang bertuah akan terpilih untuk menerima kad raya daripada saya. So,siapa cepat dia dapat.

85 comments:

  1. saya x aktif blog so, just share ntri ni d fb saya.

    BalasPadam
  2. as salam..bismillah..saya join..
    http://jnjikita.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  3. join Mimi..

    http://jaajahat.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  4. join..sempat lagi ke ni
    http://www.kisahsidairy.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  5. http://cxopportunities.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  6. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    CIK AKAK JOIN

    BalasPadam
  7. salam...
    support kak mimi di sini...

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  8. http://ayuzan.blogspot.com/2014/06/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    salam knal sis. ayu join ek :)

    BalasPadam
  9. N dah join.. done follow here too

    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  10. Join
    http://travellogdin.blogspot.com/2014/06/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  11. http://www.aimisyahirah.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  12. http://www.aimisyahirah.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  13. join..
    http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  14. Daha lama rasanya tak terima kad raya.

    BalasPadam
  15. http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  16. http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  17. salam singgah. eh mana blogger semua ni? tak berminat nak join ke? :(

    BalasPadam
  18. Assalammualaikum & Salam Ramadan

    http://realiticikpin.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  19. Salam kak Mimi.. Ros join.

    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  20. http://www.syuhadasalleh.my/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  21. saya join..

    http://rojakbuahpedas.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  22. Sy nak!
    http://satujanjikita.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  23. sy join :)

    http://www.syahidahfadilah.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  24. SAYA JOIN SALAM PERKENALAN DARI SAYA http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  25. nak kad raya ^_^

    http://syiralokman.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  26. http://syiralokman.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  27. http://syiralokman.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  28. tak sempat nak join rasanya
    apapun all the best buat sape yang join =)

    BalasPadam
  29. saya join

    http://veesandy.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  30. Salam Ramadhan
    saya join

    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/06/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  31. Assalamualaikum... =)

    Saya join ya?

    http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/06/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  32. Join sini :)...

    http://fasyrah89.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  33. sy join..
    http://cikmiew.blogspot.com/2014/06/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  34. saya join :)
    http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  35. Assalamualiakum ..Salam Ukhuwah Fillah ..
    Lya JOin ya
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  36. salam.. TENGKUBUTANG join yea.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  37. Mimi, nurul join

    http://coratcoretnurul80.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  38. kak anim join tau..

    http://bicaraneem.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  39. lya join done follow

    http://blogashalya.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  40. http://syxfiqxnissx.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  41. http://syxfiqxnissx.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  42. http://ctalfakhishah.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya-dari.html

    BalasPadam
  43. http://norshafikahaf.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  44. join :)

    http://justforfund.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  45. saya join http://keranaakumalu.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  46. Fiza pun nak join jugak. Hehe
    http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  47. Fiza pun nak join jugak. Hehe...
    http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  48. Fiza pun nak join jugak. Hehe...
    http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  49. Fiza pun nak join jugak. Hehe...
    http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  50. Fiza pun nak join jugak. Hehe...
    http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  51. Fiza pun nak join jugak. Hehe...
    http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  52. saya join, dah lama tak dapat kad raya :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  53. saya pun nak join jugak. hehe...
    http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  54. Salam Ramadhan
    Saya dah join...

    http://azlanbahar.com/contest/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya-daripada-pink-ummi/

    BalasPadam
  55. Salam Ramadhan

    http://azlanbahar.com/contest/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya-daripada-pink-ummi/

    BalasPadam
  56. saya join ! ^^,

    http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  57. assalamualaikum.. saya join :)

    http://duniamisskepeng.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  58. http://duniamisskepeng.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  59. saya join :)

    http://www.wawaashihara.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  60. bismillah, saya join :)

    http://amirahsafiee11.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    P/s : cantik background blog ini.

    BalasPadam
  61. Wani join (:

    <a href="http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html”>Segmen 24Jam Saya Nak Kad Raya</a> .

    BalasPadam
  62. Wani join (:

    <a href="http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html”>Segmen 24Jam Saya Nak Kad Raya</a> .

    BalasPadam
  63. Joined :D

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  64. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  65. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  66. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  67. Bismillah...SA join tau...

    http://suriaamanda.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  68. nana join:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  69. Bismillahirrohmanirrohim
    sahaja aku join segmen ni kerana allah ta'ala.

    join ye :)-->http://amad-jalanan.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  70. Join sini ! ;)
    http://nurulhidayahpeace.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  71. Salam ziarah Ramadhan...kejar sebelum masa tamat :)

    http://galeri-krafnailofar.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  72. Waaa.. Menarik.. Nanti saya join sama ye sis..

    BalasPadam
  73. join..
    http://www.jiesusanos.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  74. salam,
    hope dpt kad raya dr sis

    http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  75. rietta join...

    http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  76. joined :)

    http://i-ezzaen.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  77. Dah lama tak dapat kad ucapan Hari Raya...
    Mana tahu rezki Fuza kat sini.

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  78. Salam..saya join :-)

    http://purplestarz89.blogspot.com/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    BalasPadam
  79. http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-24-jam-saya-nak-kad-raya.html

    ayu join

    BalasPadam
  80. ala ruginya akak termiss
    btw good luck utk peserta :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..