Realiti Suami Isteri


Betul ke tak??hehehehe

20 comments:

  1. Rasanya hubby buat semua...dulu dan kini...hihi

    singgah sini..salam kenal

    BalasPadam
  2. Hoho.. Tak kot. Mase arwah ayah dulu. Wpun anak2 da besar, still sweet je. Hehe

    BalasPadam
  3. pasangan suami isteri lama gaya cakap je macam menyampah each other,tapi sebenarnya tak boleh jauh sikit dah rindu..hehe.

    BalasPadam
  4. Hehe...bisalah PU ...benda dah lama hehe....dah tk heran dah....

    BalasPadam
  5. tak payah tunggu sampai 6 tahun.. huhu

    BalasPadam
  6. no.. no.. no.. harap tak jadi macam tu.. hihi

    BalasPadam
  7. entah le..baru je 3 tahun meniti alam rumah tangga..so far kekal lagi ayat pertama tu..hihi

    BalasPadam
  8. haha, yang balas sms K tu memang yea :)

    BalasPadam
  9. bila dh lama brsama x prlu kata2 untk memajhami isi hati. Saya n hubby sll think alike in most situation.
    Tifaanvar

    BalasPadam
  10. haha...senyum sendiri..kena batang hidung sendiri..tp cakap lah mcm n pun tetap syang suami sendiri juga

    BalasPadam
  11. makin lama makin kejam ayat tu..kalau boleh biarlah sentiasa 6minggu..sweet je kan

    BalasPadam
  12. Jgnlah jadikan ianya realiti... Spttnya mkin lama makin romantik..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..