CPUV Fashion Pitch/Writers

Assalamualaikum...


Alhamdulillah syukur..Rezeki Allah beri...Thanks Nuffnang...Saya sendiri tak dapat nak tengok iklan nih sebab update entry guna fon aje..In shaa Allah ada rezeki nak pasang tmnet kat rumah..

CPUV #66 - FASHION PITCH/WRITERS

25 comments:

  1. wow... tahniah kak :)

    rezeki lagi di pagi hari :)

    BalasPadam
  2. Tahniah akak..ermm lya lupa nak tanya anti tu dpt tak email detail dari lya

    BalasPadam
  3. alhamdulillah..tahniah mimi. murah rezeki tu..akak klik klik di sini ya :)

    BalasPadam
  4. Tahniah ummi, sy pun dpt jugak cpuv ni... hihi

    BalasPadam
  5. tahniah dapat CPUV, rezeki ramadhan

    BalasPadam
  6. Tahniah.. farah pn dapat jugak..campaign yg sama sampai dua..hehehe..rezeki kita..Alhamdulillah..=D

    BalasPadam
  7. Tahniah.. farah pn dapat jugak..campaign yg sama sampai dua..hehehe..rezeki kita..Alhamdulillah..=D

    BalasPadam
  8. tahniah, bnyk CPUV bln ni

    tifaanvar

    BalasPadam
  9. Tahniah kak. Bukan senang nk dpt tuuu.

    BalasPadam
  10. tahniah akak.. makin banyak dapat cpuv.. rezeki akak..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..