ABC

Hahhh jangan salah faham ABC tuh Ais Batu Campur ye...Bukan bukan bukan....ABC nih istimewa sikit terutama kaum Hawa...

Semalam bangun sahur dengan incik hubby macam biasa...Sampai office mula rasa tak selesa..Okey bila check, sedikit hampa sebab puasa saya otomatik tak valid dah...ALLAH bagi cuti..Tapi taklah saya berbuka di office..Waktu rehat yang panjang balik rumah..."BUAT" apa yang patut....

Petang tuh sebelum balik dapat bubur lambuk lagi. Kali nih dapat sebungkus besar dan dua mangkuk plastik...


Bubur lambuk nih memang terbaikkk..Rasanya,kepekatannya,kelikatannya perghhhh terbaikkkk.....

13 comments:

  1. Saya baru dua hari full puasa. 5 hari dah ABC. Hahaha

    BalasPadam
  2. Saya baru dua hari full puasa. 5 hari dah ABC. Hahaha

    BalasPadam
  3. Ade daging tu. Lagi2 lah sedap kan kak kan.

    BalasPadam
  4. waa sedapnyaa nampakk

    Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

    Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

    Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)


    BalasPadam
  5. itulah tengok tajuk ABC tapi kuar gambar bubur lambok :D wakakaka

    BalasPadam
  6. ape maksud 'blk rumah buat apa yg patut'???
    Hihihi
    tifaanvar

    BalasPadam
  7. hehehe... starting puasa kite dh ABC ...mengoda betul bubur lambuk tuh kakkk oi...hahaha

    BalasPadam
  8. tahun ni insyaallah dpt puasa penuh. bubur lambuk ni klu kena masaknya mmg sedap

    BalasPadam
  9. tak pernah lagi merasa bubur lambuk sepanjang puasa.. masih tiada rezeki

    BalasPadam
  10. Walaupun ABC ttp blh buat ibdah lain kan..

    BalasPadam
  11. nasib dh makan kalau tak mau dok teringat ingat nengok buburlambuk mimie ni.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..