5 bintang untuk dua bentuk iklan di blog


Kemain sampai 5 bintang untuk bentuk iklan kat blog saya nih iaitu large rec dan leaderboard...Yang skyscraper tuh aduhaiiii satu aje bintang aje??Takpelah patutnya bersyukur sebab dua bentuk iklan dapat 5 bintang

20 comments:

  1. Wahh tahniah Ummi ... Mesti banyak dapat CPUV ni kan ? :D

    BalasPadam
  2. wah terbaik.... (y)
    cmne nak bg 5 star tu hehe ada tips :)

    BalasPadam
  3. wah terbaik.... (y)
    cmne nak bg 5 star tu hehe ada tips :)

    BalasPadam
  4. wah terbaik.... (y)
    cmne nak bg 5 star tu hehe ada tips :)

    BalasPadam
  5. samalah kak mv punya skyscraper tiga bintang jer

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum kak mie, walahiii bertuah tu dapat full star. hehehe salam ramadhan ~~~

    BalasPadam
  7. ape maksud bintang yg dberi utk iklan2 tu??

    BalasPadam
  8. wahh tahniahhh!! ida tak pernah dapat 5bintang.. ketiga2 hanya 4 bintang jeee.. huhuhuu

    BalasPadam
  9. hebat jugak tu kot kak.. dpt 5 bintang

    BalasPadam
  10. tahniah .. ada dua tempat yg dapat 5 bintang :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..