Jadual Tadarus Al Quran sepanjang Ramadhan

Assalamualaikum....

Kawan kawan dialu alukan untuk mendownload jadual tadarus Al Quran yang saya tempek kat bawah..Bolehlah kita buat check list sehari berapa kali kita dah tadarus kan...In shaa Allah sebulan dah khatam Al Quran...Semoga urusan kita semua dipermudahkan..


Bila dah download boleh print siap siap tampal.kat dinding bilik ke kat mana mana...Senang nak tengok dan tandakan...

15 comments:

  1. Huhu..nice sharing k.umi, hari ni ana ade gak tadarus, tp mcm tak dpt pegi perut meragam teruk pulak..

    BalasPadam
  2. thank mimi berkongsi.selamat berpuasa :)

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. boleh guna ni. baru istiqamah nak baca quran :)

    BalasPadam
  5. tahniah sis :)
    http://cikmanissweet.blogspot.com/2014/06/jejari-manis-jun.html

    BalasPadam
  6. thanks sharing
    moga dimudahkan segala urusan di bulan mulia ni
    selamat berpuasa :)

    BalasPadam
  7. bagusnye..
    mase sekolah dulu memang kene buat macam ni.

    BalasPadam
  8. baguih la mimi...boleh sue download ni..TQ

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..