Jawapan teka teka dan pemenang yang bertuah

Jawapan teka teka apa ada dalam kotak ephyra ialah :

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Pemenang ialah :

https://normj1001.blogspot.com @ Myra Jay

Sebenarnya saya tak spesifikkan jawapan yang korang perlu bagi tuh..Contohnya kalau korang jawab duit saya still terima jugak..Korang jawab duit RM10,RM50 still saya terima jugak...Tapi memandangkan MJ berjaya jawab dengan tepat so kemenangan berpihak kepada MJ untuk menerima dua helai shawl seperti yang saya janjikan...

Untuk pemenang kedua pulak saya akan cabut undi memandangkan ramai yang bagi jawapan duit...So, peserta peserta yang bakal memenangi sehelai shawl tersebut ialah :

1. http://iyqa92.blogspot.com (gelang emas/barang emas/barang perhiasan diri/jam tangan/duit)
2. http://kamihardsman.blogspot.com (duit/emas)
3. http://akuayut.blogspot.com (duit kertas)
4. http://norazis2908.blogspot.com (duit kertas rm50/rm100)
5. http://kesumaangsana.blogspot.com (duit/cheque)
6. http://thatsomine.blogspot.com (duit)
7. http://angellovesoldier.blogspot.com (duit)

Pemenang saya pilih guna random.org ye.....Dan pemenangnya ialah :



http://kamihardsman.blogspot.com

Tahniah kepada pemenang...Sila bagi nama alamat dan no telefon kepada saya selewat-lewatnya esok ye...Rabu saya nak pos hadiah...Bagi details korang kat email saya mimiazirah84@gmail.com..Subject : Pemenang Jom Teka

Sekiranya pemenang gagal lapor diri dekat saya cabutan baru akan dibuat..Harap para pemenang alert ye...Terima kasih kepada kawan kawan yang sudi join jom teka yang saya anjurkan. In shaa Allah ada rezeki saya buat lagi ye...Maafkan saya jika ada terkurang di mana mana ye..

20 comments:

  1. Assalamualaikum kak mie, wahh taniah! duit rupanya ya. hiewhiew ~~~

    BalasPadam
  2. wahhh, saya memang lah hihi. taksangka pula dapat menang, haritu cuma niat nak komen je. hihi alhamdulillah. kejap lagi saya email ummi :)

    BalasPadam
  3. memang bertuah sunguh la myra,
    tahniah myra :)

    BalasPadam
  4. tahniah yg bertuah


    sama cam yg saya dapat le tadi 4 keping not rm 1

    BalasPadam
  5. Terima kasih Mimi..
    wah2 tak sangka tepat sekali tekaan ku..
    Bukan apa Mimi, sebab kotak dia kan cantik, myra pernah terpikir nak buat tabungan, so tu yg teka tak sangka betul :D

    Jap myra email :D

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan jejak korang kat sini. In shaa Allah saya akan balas jejak korang. Yang penting takmo komen yang bukan bukan ye..