Kenapa saya mengundi awal?

Entry nih saya taip dan up khas untuk beberapa kawan blogger yang bertanya kenapa saya mengundi awal.

Untuk pengetahuan sayang sayang semua, dulu masa umur saya dah cukup 21 tahun saya sepatutnya dah layak daftar mengundi pun tapi saya tak mendaftar pun sebab terlupa. So, bila dah berkahwin dengan incik hubby yang berkerjaya tentera secara automatiknya nama saya telah didaftarkan oleh pihak incik hubby. Tempat mengundi saya pun memang bertempat di Kem 5 RAMD, Kluang. Kem 5 RAMD nih tempat asal incik hubby saya bertugas.

So, sebab tuhlah saya mengundi awal. Lagipun hari nih kan tentera dan polis dah mula mengundi. Bila incik hubby memgundi automatik saya kena mengundi sekalilah. Nama dah adakan...

So, dah terjawabkan kenapa saya mengundi awal..hehehehe

Kami memilih....Mengundi

Alhamdulillah,  dah selesai pun menjalankan tanggungjawab sebagai rakyat Malaysia. Kepada kawan kawan yang bakal mengundi Ahad nih selamat mengundi ye.

PRU 13 - Jom Mengundi

Assalamualaikum....

Sekarang nih saya on the way pergi kem 5 RAMD Kluang...Menjalankan tanggungjawab sebagai rakyat untuk mengundi. Hehehehe...Mudah mudahan semuanya dipermudahkan. Amin....

Nota kaki*Dah khatam pun novel Aku Bercerita RAM nih. Baca dlm perjalanan nak ke Kluang. Thumbs up for RAM.

Cuba cari...

Assalamualaikum...

Nak uji minda kawan kawan nih..Cuba tengok gambar kat bawah nih...Apa yang pelik kat gambar nih. Cuba cari...

Nota kaki* On the way pergi Melaka dan Kluang. Selasa nak mengundi dah kat 5 RAMD.

Produk Elken terbaik

Antara supplemen yang saya amalkan ialah produk Elken. Elken merupakan salah satu syarikat yang semakin meningkat naik di abad ini. Elken nih bukan setakat menjual produk kesihatan malah produk kecantikan, barangan rumah dan makanan dan minuman harian.

Setiap hari saya akan minum 2 sachet El Marino Blanc. Sangat bagus untuk kesihatan, kecantikan dalaman dan luaran. Spirulina Elken jugak merupakan spirulina yang terbaik di pasaran. Mampu mencegah pelbagai penyakit dengan menyahkan semua toksin dalam badan. Terus terang saya katakan, bila saya makan spirulina, semua toksin dalam badan saya keluar. Macam mana saya tahu? Toksin dalam badan saya disingkirkan semasa saya membuang air besar di mana najis saya mengeluarkan buih buih serta bau yang kurang menyenangkan. Itu bermakna semua najis degil dalam usus dan toksin dalam badan saya disingkirkan. Sekarang Alhamdulillah, saya dah tak kena sembelit, pembuangan air besar lawas, badan rasa ringan dan bertenaga dan yang penting saya dah takde lelah lagi.

Spirulina mampu membersihkan kolon korang agar terhindar daripada penyakit berbahaya di abad nih. Tak percaya? Korang cuba dan korang pasti akan sokong kata kata saya nih. Ramai tau dah try spirulina nih.

Ada sesiapa yang berminat nak dapatkan produk produk nih? Permulaan dengan hanya RM75.00 sahaja. Nak tahu lebih lanjut tentang suplemen Elken yang menakjubkan nih? Kawan kawan leh wassup saya di no 0136739484 atau just email saya je mimiazirah84@gmail.com. InsyaAllah saya akan jawab pertanyaan kitang secepat yang mungkin.

Shopping di Guardian

Semalam waktu rehat saya dan officemate pergi jalan jalan kat Centre Point Seremban. Saya ajak dia keluar makan. Lapar tau. Tengahari semalam kitorang makan kat Marrybrown. 1st time tau saya makan kat Marrybrown. Pic makanan tak sempat nak snap sebab memang dah tahap kebulur sampai tak teringat nak snap gambar share dengan korang.huhuhu.....

Lepas makan kitorang sempat singgah Guardian. Hasil bershopping kat Guardian, saya grab tiga barang nih Buih Pembersih Peribadi Wanita Safi Ekstrak Manjakani (memang setia dengan produk nih dari dulu lagi), Wet tissues Guardian dan Charcoal Pore Stripes Guardian (hidung). Saya takde la sangat blackhead dan whitehead sangat pun tapi bila kadang kadang duk semak kat muka nih rimas jugak kan..

Ikutkan semua saya nak grab tapi kena berjimat jimat okeh. Sebelum balik sempat sambar dua kerongsang. 2 kerongsang RM10.00. Okeylah kan. Bertambah lagi koleksi kerongsang yang saya ada.

Okey tuh aje nak share dengan korang. Terima kasih sudi baca entry saya.

Ok bye!

Menu makan tengahari

Assalamualaikum....

Hari nih masak simple simple aje. Kari ayam, sayur campur goreng + sosej dan telur asin.

Pengasas Beauty Umaira dan Umar | Kak Ton


Comel tak kak Ton!!!

English Cotton Plain Matching


Nih helai kain Egglish Cotton Plain Matching yang saya beli melalui kawan saya.....Nak buat baju kurung...Kain untuk buat baju yang bercorak corak tuh, kain untuk buat kain pulak kain kosong. Kain sangat cantik dan sejuk bila pakai. Nama pun kain cotton kan....Harga untuk 4 meter kain nih RM80....

Ada sesiapa dekat sini yang minat kain cotton tak?InsyaAllah saya akan upload gambar gambar stok kain yang ada..

Semuanya nak PINK!!!

Antara koleksi yang saya ada berkaler pink.....Belum lagi masuk koleksi baju pink yang saya ada...Incik hubby pun sampai tergelak gelak tengok fiil wife die yang gila PINK...


Spek mata kaler pink + black....Spek yang ketiga..Hampir jadi mangsa kerakusan si Auni untuk mematahkannya..Nasib sempat diselamatkan..Kalau tidak melayang lagi duit den....


Galaxy Note II Limited Edition Martian Pink +flipcase kaler pink...


Samsung Champ kaler pink yang setia dengan tuannya walaupun tuannya ada yang lain..


Botol air kaler pink jugak....

Nih antara koleksi barang yang saya ada berkaler PINK, PINK, PINK...Semuanya nak PINK....

Nota kaki* Lagu PINK, Please Give Me A Reason tuh best kan kan...

Burger Bakar Abg Burn

Assalamualaikum....

Semalam saya ada baca blogggggggg seorang blogger nih......huhuhu sebenarnya saya dah terlupa saya baca blog siapa semalam..Sangat teruk okeh!!!Blogger tuh cerita pasal dia makan burger bakar abg Burn kat Taman Pulai, Sikamat....Kepada blogger tersebut sila mengaku awak siapa ye hehehe.....Sebelum saya bebel panjang panjang, saya nak ucap terima kasih kat blogger tersebut sebab up entry pasal Burger Bakar Abg Burn Jajahan ke-7 tuh...Kalau tak saya pun sama macam beliau tak tahu pun ada burger bakar kat situ...Huhuhu....

Bila baca blog blog fofular cerita pasal meatball dan burger bakar supreme tuh, haruslah saya cuba jugak kan...Akhirnya, burger tuh jadi santapan mulut saya...Incik hubby tak mau makan. Dia order nasi putih dan tomyam kat gerai makan lain....Incik hubby nih tak makan sebarangan sebab tekak dia tekak Melayu..huhu...Bila saya cakap no mayonise no cheese dia tetap cakap "Tak nakkk".Okeh...Diam...


Burger Bakar Supreme Leleh...Meleleh lah sangat kannn...Sos lada hitam dia memang terbaekkk..Leleh leleh ngko...


Meatball nih bagi saya sedaplah cuma mayonise dan sos cheezy tuh dipekat dan dilikat lagi, confir mantop....Apa apa pun memang sedaplah...

Lepas nih tak tahu bila boleh pergi lagi. InsyaAllah ada rezeki sampai lagi kat sini...Mungkin tunggu adik adik saya balik kampung...Leh bawak family saya makan kat sini....

No tracking pos laju

Nih no tracking pemenang Mini GA ye..Sila take noted..Yang menang keronsang, saya pos guna pos biasa saja...

Kak Ina : ED099011695MY
Sue : ED099011633MY
Rashida : ED099011664MY

Kejap tadi saya pos. Maybe esok atau lusa dapatlah....

Saya mohon maaf

Assalamualaikum...

Saya mintak maaf sebab tak dapat nak update banyak entry hari nih sebab saya nak terjah habis rumah kawan kawan...Komen yang saya terima dah cecah 600++..Jenuh saya nak balas semua...So,saya cuba usaha balas semua komen korang...

Dan lagi satu, pemenang pemenang Mini GA, hari nih jugak saya kan pos hadiah korang. Saya tak dapat nak pos Jumaat lepas memandangkan kekangan masa saya untuk uruskan semua kerja. Saya mohon maaf buat korang tertunggu tunggu....Dah pos nanti saya update no tracking kat sini...Untuk pemenang kerongsang, saya pos guna pos biasa saja ye..Untuk poslaju mungkin hadiah korang akan sampai esok atau lusa.Untuk pos biasa saya tak sure la sampai bila....Kesian hadiah korang duk bersapau dalam kereta saya minak dihantar..Teruk betul saya nih kan....


Jom Manfaatkan Penggunaan Internet Dengan Sebaik Mungkin

SPONSORED POST ENTRY

Salah satu tips berguna jutawan internet, Irfan Khairi adalah perniagaan yang terbaik adalah perniagaan berdasarkan minat. Jika ada di antara pembaca entry ini berminat dengan internet dan ingin mengambil peluang yang ada yang berplatformkan internet, boleh hubungi saya, pemilik belog Anissensuous di email anissensuous@hotmail.com. Tapi sebelum tu korang dialu-alukan untuk baca semua link di bawah supaya korang dapat idea tentang program yang saya maksudkan :)












Kepada sesiapa yang berminat menjadi free member, korang boleh klik banner di bawah untuk mendaftar sebagai free member. Tiada sebarang caj yang akan dikenakan dan tiada langsung caj tersembunyi. Dijamin 100% :)

Link banner untuk free member :)

Kepada sesiapa yang ingin menjadi paid member seperti saya, korang boleh hubungi saya di alamat emel anissensuous@hotmail.com untuk maklumat lanjut :)

Link banner untuk mendaftar sebagai paid member :)

Sekian lama "dia" tak singgah blog PinkUmmi

Sebenarnya dah lama saya tak check Nuffnang sebab merajuk...Sejak kes blog dot my problem terus saya dah tak dapat BE....Bukan mengharap sangat at least bagi semangat nak terus berblog nih..Leh kumpul wat simpanan anak anak...

Alhamdulillah tadi check Nuffnang, ada seketul BE rupanya kat blog saya tapi saya tak pernah pulak tengok iklan BE tuh kat blog saya. Mungkin keluar waktu malam kot...Apa apa pun terima kasih Nuffnang bagi BE kat saya...Saya pun tak ingat nih BE yang ke berapa...Sebab dah dua bulan saya tak dapat BE...Last bulan Januari....(Masa nih berduyun BE saya dapat)...Alhamdulillah, akhirnya bulan April muncul jugak BE..Ingatkan dah tak sudi pandang blog nih..huhuhu...


PERHATIAN : Pemenang Mini GA (Entry pendek dan ringkas)

Esok akan pos hadiah hadiah pemenang ye...Ahamdulillah, akhirnya pemenang2 dah beri kat saya details masing-masing..Terima kasih atas kerjasama yang korang berikan. Saya hargai sangat sangat....

Esok saya update no tracking parcel korang ye.....

Beberapa perkara yang saya nak kongsi hari ini.....

Assalamualaikum....

Nak share beberapa perkara yang berkaitan entry saya..

a) Pencemaran air - Bila saya up entry tentang tahap kebersihan air kat rumah kita tuh, ada beberapa komen yang saya terima yang menyatakan dekat rumah masing masing guna filter...Alhamdulillah syukur, baguslah kalau kawan kawan dah guna filter tai korang yakin tak sejauh mana tahap kebersihan air filter tuh? Sebenarnya air yang saya uji tuh merupakan air yang saya ambil dari dua filter yang popular jugak tapi saya minta maaf sebab terpasa rahsiakan nama produk filter tuh sebab tak nak mengunang kontroversi kat blog nih ye....

b) Mengenai handphone Samsung Galaxy Note II Limited Edition tuh memang saya beli daripada blogger Amy. Handphone yang die jual memang waranti dari SME...Original ye...So,janganlah risau sebab dia memang berikan servis terbaik dan takkan tipu korang. Amy orang yang jujur....Korang takkan rugi pun berurusan dengan Amy nih....

c) Lagi seorang pemenang saguhati tak bagi nama lagi. So, saya cabut undi lain.....Pemenang saguhati tersebut ialah http://www.sheilashahfiekry.my.
Kepada pemenang email nama,alamat dan no.telefon kat email nih->mimiazirah84@gmail.com

Sejauh mana tahap kebersihan air di rumah korang?


Agak agak koranglah kan air dekat rumah korang tuh kategori yang mana satu?Korang boleh bayangkan tak setiap hari air yang korang minum dan guna seharian tuh mengandungi beratus ratus jenis kuman...Maknanya setiap hari kita semua minum air yang mengandungi entah apa apa jenis kuman...Iyarkk.....

Tiga jenis air dari sumber yang berbeza diuji Jumaat lepas oleh kawan saya..Gila kentang punya kotor...Ada sesiapa volunteer nak saya uji air kat rumah korang bersih atau tak? Free aje ok nak ji tak payah bayar apa apa pun...Kalau nak wassup aje kat saya ye - 0136739484....Utamakan area Seremban, Putrajaya dan KL....

Harga Samsung Galaxy Note Limited Edition (Martian Pink)

Tujuan saya buat entry nih bukan nak menunjuk nunjuk apa yang saya ada...Cuma nak kongsi dengan kawan kawan impian saya untuk dapatkan Note 2 kaler pink tercapai jugak....Alhamdulillah rezeki...Syukur sangat sangat...Tab saya pulak saya bagi my incik hubby guna...Dah ok pun tab tuh selepas hantar klinik...

Ada beberapa kawan blogger tanya berapa harga Note 2 tuh....Saya beli RM1900. Dekat kedai RM1900++..Beli dengan blogger sinarraudhah @ Amy Syaquena (fb)..Servis memang tip top...Percayalah...


Free : Postage + Screen Protector + Flipcase + 8gb Memory Card.....Kalau nak beli boleh deal dengan blogger Amy....Klik aje link fb die kat atas entry nih ye..InsyaAllah dia akan layan korang a.s.a.p..

Saya sedang cari mood yang hilang...| Tiva Anvar

Assalamualaikum...

Semalam saya ada terima komen daripada blogger Tiva Anvar...Dia tanya kenapa sekarang nih blog saya dah tak banyak entry macam dulu....Emm....Nak mula dari mana ye untuk saya terangkan....Sebenarnya puncanya dari lappy kesayangan saya rosak....Mula mula tuh okey jugaklah saya update entry..Lama-lama...Mood nak up entry baru makin hilang....Sebabnya saya guna lappy ofis..So, agak "tak sedap"kalau guna lappy ofis nak update entry bebanyak.....So,saya update setakat termampu....

Sekarang nih, saya dah beli my new baby (lappy)..InsyaALLAH lepas nih blog saya akan berupdate dan akan ada entry entry untuk kawan kawan...Cuma...Buat masa nih tolong beri saya masa untuk kembalikan mood nak berblogging tuh..Faham faham ajelah kan bila on off blogging nih, mood confirm hilang punya..

Untuk kembalikan mood berblogging nih semula, saya cuba balas komen korang dan terjah rumah korang jugak....Bila dah selesai, saya up entry bebanyak ok....Saya akui, bila on off update entry kat blog, UV saya turun naik tau...So, saya kena maintain kan UV 600++ semula....

Saya cuba tau kawan kawan....Nih pun tengah merangkak kura kura...Ibaratkan saya nih macam budak nak belajar bertatih....Mula dari bawah....Sorry ye kawan kawan...Saya rindu sebenarnya nak ketuk pintu rmah korang....Hope sabar menanti kedatangan saya....

Pink kaler!!!


Pemenang baru lagi!!!

Assalamualaikum.....

Penat dah saya nih asyik umum pemenang baru aje..Nampaknya ada dua pemenang still tak hantar details..So, saya umum terus pemenang baru bagi kategori saguhati ye..Hope pemenang tolonggggg la serah diri kat saya....Saya nak pos hadiah2 nih cepat..Tak nak simpan lama lama....

http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com

http://jombercontest.blogspot.com


Hantar details korang nama,alamat,no.tel kat email saya mimiazirah84@gmail.com....Plz ye serah diri sebelum jam 5.00petang nih..Kalau tak saya cabut undi lain lagi a nampaknya...

Pemenang baru bagi Mini GA 5th Anniversary

Assalamualaikum.....

Sorry lambat update pemenang baru Mini GA saya...Disebabkan ada tiga orang yang tak lapor diri kat saya so, buat cabutan untuk tiga orang pemenang bagi tempat kedua dan 2 saguhati...

Saya bukan nak bersikap kejam ke apa, saya dah bagi tempoh yang cukup lama untuk pemenang lapor diri tapi hanya 3 orang saja yang bagi, yang lagi 3 orang langsung tak lapor diri pun...So, kepada pemenang yang baru nih hope korang alert dan bagi details nama,alamat dan no.tel kat email mimiazirah84@gmail.com.


Pemenang kedua ( tudung + kerongsang)

http://suriaqistina.blogspot.com

2 pemenang saguhati (kerongsang)

http://remyhazza.blogspot.com
http://nanakimie.blogspot.com

Saya beri tempoh sehingga jam 2400 malam nih ye, kalau takde yang serah diri jugak, saya cabut undi lain....Hope pemenang baru nih alert la ye..Kesian la kat saya nih....Saya nak pos hadiah korang secepat mungkin. Tak nak tangguh tangguh..Kesian kat pemenang yang dah bagi details tau...


Ringkas dan padat

Assalamualaikum....

Alhamdulillah lepas nih saya dah BW rumah kawan kawan macam biasa...Saya dah lappy baru semalam..Lappy lama bagi kawan repairkan...Saya akan cuba usahakan balas jejak kawan kawan..Walaupun jarang jarang update blog, komen saya dah cecah 500++...(Pengsan jap)..Jenuh nak membalas lah..Harap sabar menanti ye kawan kawan...

Kepada pemenang Mini GA yang saya anjurkan, setakat nih saya dah terima details untuk tiga orang pemenang...Hari nih last bagi details, kalau tak saya cabut undi lain.....Saya nak hanar hadiah pemenang kalau leh minggu nih jugak kalau pemenang pemenang tak alert macam mana saya nak cepatkan pengeposan..Please cepat ye hantar detail...Kesian kat kawan kawan yang dah hantar details awal awal...

Hari nih genap Auni dua tahun (^_^)

Assalamualaikum....

Alhamdulillah...Hari nih genap usia puteri kedua saya, Nur Auni Najwa binti Mohd Fadeli yang kedua tahun...Sekejap aje anak saya nih dah dua tahun...Dah jadi anak dara pun..huhuhu....

Semoga Auni menjadi anak yang bijak, solehah dan mendengar kata Ummi dan Abi...Semoga Auni sentiasa di bawah lindungan Yang Maha Esa dan menajadi anak yang solehah..Ummi doakan Auni sentisa dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik...Ummi dan Abi sayang Auni ketat ketat (^_^)


Nota kaki* Tak sabar nak balik jumpa Auni...Dia demam....Sian dia...

PERHATIAN!!!

Kepada para peserta Mini GA yang link korang tidak tersenarai dalam entry nih, saya dah maklumkan awal awal lagi sila check link entry korang sama ada tersenarai ataupun tidak...Saya dah siap bagi tempoh sehingga 02/04/2013 jam 2359...Entry senarai peserta saya dah keluarkan 01/04/2013 lagi...Saya bagi tempoh satu hari untuk korang check link korang....

So, saya minta maaflah kalau ada yang link yang tak tersenarai..Bukan saya sengaja ye. Bila dah terlalu banyak link entry penyertaan kadang kadang saya boleh terlepas pandang...Kalau yang bagi lambat tuh sorry to say....Kesilapan daripada anda sendiri bukan saya. Saya dah maklumkan awal awal lagi sila alert dan check link entry korang...Kalau takde dalam senarai tolong jangan marah saya ye..

Nota kaki* Saya tak marah tapi saya nak korang faham....Bila dah umumkan pemenang masih ada yang maklumkan link entry takde..Siapa yang harus dipersalahkan?

Tips @ cara yang saya buat untuk cepat mengandung

Actually entry nih saya buat khas untuk seseorang yang bertanyakan saya tentang hal nih. Rasanya dah dekat 2 minggu kot...Tapi saya nih memang busy mengalahkan PM...Dari sehari ke sehari nak post entry nih tapi tak terpost pun...

Saya nak share dengan kawan kawan tips@ cara yang saya buat untuk cepat mengandung...Actually, sebenarnya saya nih bukan kategori bunting pelamin tau. Selepas kahwin, saya tak kisah pun kalau mengandung cepat ke apa ke.Bergantung kepada rezeki Allah nak bagikan..Sebenarnya setahun juga saya "kosong"....Sepanjang tempoh saya "kosong" tuh macam macam soalan yang ditanya...Jemu jugakkan..hehehe...

Sepanjang "kosong" tuh saya ikhtiar buat pelbagai tips @ cara untuk mengandung. Antara tips@cara yang saya buat ialah saya pergi mengurut. Itu yang paling penting. Untuk pengetahuan korang, rahim kita sangatlah sensitif..Sekiranya kita pernah terjatuh ke kemalangan kecil ke, rahim kita akan membengkak dan masuk angin. Itu yang jadi pada saya, selama nih saya tak tahu pun rahim saya bengkak di sebelah kiri dan dah masuk angin. Bila mengurut tuh, baru tahu. Sebab sebelum nih, masa tingkatan 5 dulu saya pernah terjatuh masa membonceng motor kawan. Tuh punca rahim saya bengkak. Nenek saya cakap kalau kita pernah jatuh memang rahim akan bengkak. Sebab tuh susah nak "lekat".So, kalau rasa diri tuh pernah jatuh terduduk ke apa ke cepat cepatlah mengurut ye. Jumpa yang pakar mengurut tau.

Yang kedua saya amalkan makan daun kucai. Masukkan daun kicai dalam masakan yang bersesuai la kan. Tujuan untuk mengecutkan rahim yang membengkak tuh...

Lepas tuh, bila selepas bersama tuh kan, jangan terus bangun dan cuci pulak. Korang tunggu dalam 10 minit, tinggikan kedudukan kaki dan punggung tuh...Contohnya macam korang ampukan kedua dua kaki kat dinding dan angkat punggung sikit. Nih untuk memudahkan perjalanan sperma tuh. Nih tips yang saudara mara dan kawan kawan saya ajarkan..

Then, bila nak bersama tuh makesure korang tahu waktu subur korang..Dan digalakkan kerap bersama di waktu korang tengah subur. Nih yang saya dapat dari pembacaan sya di internet. Salah satu cara yang saya rasa efektif untuk dipraktiikkan kalau nak mengandung.

Sebenarnya lain orang lain cara diorang nak cepat mengandungkan. Macam saya, saya utamakan mengurut tuh dulu. Sebab kita kena ambil tahu keadaan rahim kita macam mana kan. Kalau rahim tak sihat memang payahlah nak mengandung.

Saya harap tips @ cara yang saya share dapat membantu kawan kawan yang masih mencuba untuk mendapatkan zuriat. If tak berjaya jangan salahkan saya pulak tau. Mungkin lain orang lain cara. Kalau cara nih tak berjaya korang pergilah buat rawatan susulan kat hospital ye.

Pemenang 5th Anniversary Mini GA

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah selesai sudah Mini GA yang saya anjurkan. Sambutan kali nih amat memeranjatkan sebab ramai yang sudi join Mini GA saya yang tak seberapa nih....

Setakat tengah malam tadi, semua link yang takde saya dah masukkan sekali dalam entry.Hopefully takde yang tercicir lagi ye. Cabutan pun dah dibuat malam tadi. Pemenang pun dah diketahui....

Sebelum saya umumkan pemenang pemenang yang bertuah, sukacitanya saya nak ingatkan para pemenang beberapa perkara supaya korang JELAS dan FAHAM. Saya tak nak timbul masalah nanti ye....Antaranya ialah:-

1) Para pemenang sila bagi details spt nama,alamat, no.telefon (yg mudah dihubungi) dan link blog ke email saya --> mimiazirah84@gmail.com. Subjek email : Pemenang 5th Anniversary Mini GA

2) Sila serahkan diri korang selewat-lewatnya 10/04/2012 pukul 10.00 pagi. Sekiranya pemenang tak serah diri pada tarikh dan masa ditetapkan, CABUTAN UNDI yang baru akan dibuat!!!

3) Hadiah akan diposkan selewat-lewatnya 19/04/2013 memandangkan bulan nih saya sibuk. Banyak benda yang saya kena buat, so harap kawan kawan bersabar ye. InsyaALLAH saya akan cuba sedaya upaya untuk cepatkan proses penghantaran ye.

Pemenang yang bertuah ialah :-

Tempat pertama : Kardigan Labuh + Tudung


Tempat Kedua : Tudung + Kerongsang


Tempat Ketiga : Inner Neck + Kerongsang


Saguhati : Kerongsang x 3 pemenang





Senarai peserta 5th Anniversary Mini GA

UPDATE 20/04/2013

Assalamualaikum...

Alhamdulillah tamat sudah Mini GA yang saya anjurkan sempena Anniversary yang ke 5 tahun sudah pun menutup tirai. Walaupun hadiah tak seberapa, sungguh saya rasa terharu di atas sambutan yang amat menggalakkan dari kawan kawan semua...Sayang korang semua keta keta...(^_^)

Walaupun Mini GA aje, tapi penyertaan mencecah 200++....Terperanjat saya tau...Sebelum nih tak pernah capai sampai macam tuh pun..hehehe..Anyway, thanks a lot sebab kawan kawan support Mini GA saya nih....

Seperti yang dijanjikan, saya kelaurkan senarai nama peserta Mini GA..So,diharapkan kawan kawan check betul betul ye link korang ada ke tidak. Yang link saya boldkan kaler MERAH tuh pulak link penyertaan korang tuh tak lengkap....Saya nak link entry Mini GA bukan link entry blog korang. So, please alert ye...

Please check link korang ada ke tak...Kalau takde tolong inform saya kat entry nih ye.....Sila maklumkan dekat saya selewat lewatnya 02/04/2013 jam 2359 ye....03/04/2013 nanti saya nak kelaurkan senarai pemenang....

(Nak check link korang tekan Ctrl + F serentak okey...Lepas tuh taip link korang utk memudahkan pencarian link blog korang...)

http://shahida-mysweetlife.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://sweetmamaintan.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://iluvcontest.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://contenganvampire14.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://nanakimie.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://fafazukri.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://umikasum.blogspot.com/2013/03/anniversary-mini-ga.html        http://norossakinah.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://haryatifaizal.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html

http://giftcikbunny.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html 
http://sayacikummi.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://miaduniaku.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://nerdgirlgroup.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://ibuaniszulaikha.blogspot.com/2013/03/mini-ga-pink-ummi.html http://ayongatikah.blogspot.com/2013/03/giveaway-57-5th-anniversary-mini-ga.html http://strawberrydancokelat.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://shumie-dz.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://kecikyangkepoh95.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html 

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://herba-tihara.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://chuckybelle.blogspot.com/2013/03/eh-kawan-jum-join-giveaway.html http://storysinabihah.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://mymatatajam.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://ainnadia2.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://athirahdiyana87.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://cikzaniff.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://miwaapandaii.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://helterskelter95.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html 

http://afiekoreanlovers.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://belogkisahkami.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://truebrotherh00d.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://aku-dan-giveaway.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://www.ainizakaria.my/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-giveaway.html http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://nonasani.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://blogsyaniz.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html       http://niknurizz.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html

http://whatevadiana.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://impianakumemetikbintang.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://atieyusoffamily.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga-pink-ummi.html
http://myblogdianaaziz.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.htm http://mamarey.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://msvelentine.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga_9.html
http://www.duniashida.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://www.mujadafewa.my/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html                 

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://www.salya07.com/2013/03/nak-join-klik-sini.html
http://www.cikfie.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.htm
http://eifamiyako.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://thedreamgoddess.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://ciksiputsoda.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://supernaddyss.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-giveaway.html
http://dearcrush-iloveyou.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html 

http://www.miramashimaaru.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://meansdetermination.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://aidalor.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-giveaway.html http://tulisangadisbosan.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://numiraira99.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://yangbaik-biz.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://anisforeveralone.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://ibumuiz.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html                 

http://www.geeazielove4eva.my/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://neoulthesimpelife-style.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://dayangdeno.blogspot.com/2013/03/segmen-5th-anniversary-mini-ga.html http://cikanehtapicute.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://aennpunyerbelog.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://qesahqaseh.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://www.fatindiana.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://misspurpledyaa.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html 

http://syaheerayusof.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/03/mini-ga.html
http://meeralalaa.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://www.sheilashahfiekry.my/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://sayangsyeeda.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://ibulala.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga-pink-ummi.html http://eyraofficial.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://ierapunyecerita.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html                                                      

http://rai-raihannah.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga-pink-ummi.html
http://tiefiqs34.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://kaisaraaiman.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://alyadina.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga-pink-ummi.html http://farhanahadzlan2.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://www.lia-irdelia.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://hairulizacontestga.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://jaajahatga.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://noryzoulkefle.blogspot.com/2013/03/blog-post.html                                     

http://www.opzzpinky.my/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://suriaqistina.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://mufincupcake.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga-corat-coret.html http://segalaluahanhati.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://rizqinhazim.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga-pink-ummi.html
http://zura-merrygoround.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://farisyaanastasyia.blogspot.com/2013/03/segmen5th-anniversary-mini-ga-by-corat.html http://heyhoneysista98.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html 

http://mylifenotyou.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://dialoguda.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga-by-pink-ummi.html http://watasin.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://mrs-teddy.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://zarenaheeney.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://thesitesaya.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://ceritamayapersada.blogspot.com    (link tak lengkap)    http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html 

http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://aimrizal78.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga-organized-by.html http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://jombercontest.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga_13.html?m=1 http://www.cahayapermata.my/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://diariesgadhissepet.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://kisahsikacamata.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://lifestoryofliyana.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://budaklepasanspm.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html 

http://flooveez.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga_15.html http://lobaksusue.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://zazanizam.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://kunangkunang3017.blogspot.com/2013/03/join-ga-pertama-di-tahun-2013.html http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://ceritera-syera.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://kurakuramenari.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://jelezkah.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://myrahthesamuraii.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://nursyazana26.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html 

http://dekayangan.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html       http://imaneeda.blogspot.com/2013/03/ga-mini-ni-akan-tamat-pada-31-mac-2013.html http://www.rohayahsinaro.my/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html                       http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://lurun-niaraf.blogspot.com/2013/03/5th-clanniversary-mini-ga.html http://movedonxx.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://randomtalking123.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://ceritaciklebah.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://fatinlovecontest.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://princess-of-husnaland.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html 

http://pinkuntukaku.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://taufikmaria.blogspot.com/2013/03/ga-pinky-ummi.html
http://auninajla.blogspot.com    (link tak lengkap)
http://jombercontest.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga_13.html?m=1 http://lavendergurlz94.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://cikra.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://mininominomi.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://blogmenang.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://dramaticyang.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html 

http://salinaina88.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://timmbill91.blogspot.com/2013/03/segmen-5th-anniversary-mini-ga.html http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://iedaimmi2.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://dream-0n-dreamer.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://cikgufaizcute.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html               http://www.nieyxzha.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://akuayut.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://imasukajoincontest.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html 

http://chibichibies.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://raihanibtisam.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://mimifaziana.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://ikajohans.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://gadis-hijau.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-corat-coret-pink-ummi.html http://khairunnadhirah99.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://izzynadhirahishak.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://mutiaradilautan.blogspot.com/2013/03/hopefully-i-win.html 

http://nabihahsejutarasa.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga-by-mimi-azirah.html http://ayulahnie.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga-by-mimi-azira.html http://intanberliangacontest.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://sikecilaina.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://sangkot24.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html http://rashidahazran.blogspot.com/2013/03/contest-anniversary-coret-coret-ummi.html http://awesomesr.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html             http://www.nabilabiela.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://liyanaadilla.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://miralela.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html                                                       

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://nonasani.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga_29.html
http://inameowmew.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://ceritaceritaeirayusoff.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://budakmanja94.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/03/5th-anniversary-mini-ga.html
http://lalazarryn.blogspot.com/2013/03/corat-coret-pink-ummi.html

Nota kaki* Sorry link kelam kabut sikit...Saya busy tak dan nak ejas...SSSSORRYYYYY...Hope korang faham ye