Klip Video Ghairah Shah Jaszle dan Prema YIn

 Astaghfirullah!!!
Itu jer yang dapat PU cakap...
Ce uols tengok video klip yang PU hamek drp YouTube nih...
Shah Jaszle dan Prema Yin buat aksi mengghairahkan. 
Untuk pengetahuan uols lagi pengarah klip video nih ialah Gambit Saifullah (pelakon baru yg peminat fanatik die agung2kan sangat tu) dan Umair Mohamed. Hamek ngko haku highlightkan besor2 nama uols biar tersembul bijik mate org tengok nama uols!!!Sudah terang lagi bersuluh dua orang pengarah klip video nih orang Melayu dan beragama Islam. Tapi kenapa la cetek sangat pemikiran tuh sampaikan langsung tak fikirkan sensitiviti orang Islam di sekeliling. Hape uols hengat orang kite nih bangsa asing hape???
Pikirla sket bro, uols tuh orang Islam...
Aishhhhhhhh....PU tengok video klip rase malu pun hade. Rase nak kick2 & lempang laju2 jer pengarah dua orang tuh termasuk la pelakon dlm klip video nih..Takde akal hape uols bikin klip video macam nih...Bikin hati orang yang tengok panazzzzzzzzzzzzzz jer...
DUNIA DAH AKHIR ZAMAN!!
PU tempek video & pic kat bawah nih..
Uols nilai la sendirik..





 Ape kata kite sepak laju2 org2 yang terlibat dlm klip video nih!!!!Sape setuju angkat kaki tangan!! 

psssssssssssttttt NIH YG BUAT PU BOIKOT XMO TENGOK ASMARA 2!!

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!
Claim Your 1 Million Guaranteed Real Visitors!
Get 1 Million Hits, FREE!
Send me 1 Million Free Visitors!

To my beloved number 100 follower - I'm sorry

 Salam semua!!!
PU xmoh tulih panjang2..
PU nak taip cepat2..
perut dah kebuloq giler nih...
PU nak mintak maaf kat follower PU yang ke -100..
PU janji nak bagi something kat dia
TAPI sayang 1000 kali sayang
PU xdapat tunaikan janji2 PU tuh...
Cian dier mesti tertunggu2 kan...
Sorry ye dear bukan PU sengaja nak main2kan perasaanmu itu..
PU sedih terpaksa buat keputusan macam nih...:(
Alolo...jgn sedih2 yer...
PU tetap bagi cume lambat sket jer proses penghantaran hadiah.
PU bz lately nih...
Xlama lagi nak berangkat pulang ke rumah yang sudah berkurun lama PU tinggalkan sejak preggy 8 bulan sampai skang...
INSYAALLAH bile dah setel sume PU poskan yer...

psssssstttttttt To adik ku Chara & Cik Bunga pun sama. PU arap uols sabar la menanti hadiah uols yer..PU dah siap bungkus cume xde mase nk ngepos jer..Incik suami ku belum pulang bercuti lagi. Tungguuuuuuuuuuuuu!!!!!!!


Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!
Claim Your 1 Million Guaranteed Real Visitors!
Get 1 Million Hits, FREE!
Send me 1 Million Free Visitors!

Album Runut Bunyi Pirates of the Carribean : On Stranger Tides

 Assalamualaikum semua!!!!
Selamat pagi & harap uols ceria2 selalu...
Alhamdullillah rezeki PU di pagi Sabtu nih..
PU check senarai nama pemenang untuk Peraduan Album Runut Bunyi Pirates of the Carribean : On Stranger Tides tadi sekali tengok ade nama PU kat situ...

sila klik pic untuk tumbesaran yang sihat

PU bersyukur sesangat cuz menjadi salah seorang pemenang peraduan nih..Alhamdullillah kalau dah rezeki tak ke mana...Afta dis PU nak join lagi peraduan yang sedang dijalankan. Cuma ttunggu masa nak join jer.....


PU menang 2nd category, dapat duit & laptop Toshiba

 Hai peeps!!
Mesti uols tertanya2 PU join contest hape sampai menang 2nd category...
Dapat Toshiba Laptop & duit tuh...Bukan senang tau nak dapat hadiah macam nih..Rezeki jangan di tolak musuh jangan di cari.
PU tau mesti ade yang kat luar sana ade cakap blakang2 kan??Cakap PU berlagak la, riak la..hadiah tak seberapa nak heboh sebandor..Ellooooooooooo, PU punyer suke la kan..Sekurang2nyer PU hado..Uols hado???
Nih bukti PU dapat hadiah 2nd category
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
sila klik gambar untuk tumbesaran yang sihat

PU dapat email nih 3 hari yang lepas. Baru jap tadi PU baca. Huh!!!Ingat PU percaya ke benda2 nih semua..Nak2 emaiil SPAM...PU kick out jer...Dorang pikir kita nih senang2 kena tipu ker???hakkktuihhh.....
Hehehe...sorry ye uols cuz PU mendajalkan uols baca entry PU nih. Mesti uols pikir betulkan PU dapat hadiah tuh...Sape yang baik hati sangat nak bagi PU 500,000 pound & laptop Toshiba..menang 2nd category sebab add  email PU terpilih...hakkkkktuihhhhhhh la lagi sekali.
PU x seBUDUS dan seBENGAPS macam orang yang anto email tuh kat PU...citttt!!!
So, uols jgn percaya ngan omongan palsu email SPAM bangang nih...PU caye uols mesti pernah dapat email yg sama & ignore jer kan??
Meh reramai IGNORE jer & HATE SPAM EMAIL yg mcm nih!!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!
Claim Your 1 Million Guaranteed Real Visitors!
Get 1 Million Hits, FREE!
Send me 1 Million Free Visitors!

Jom kita berkenalan dengan Jurumekap THE JOKER (BATMAN)

 Hai peeps!!!
Kali nih PU nak ajak uols kenal dengan jurumekap THE JOKER dalam filem BATMAN yang dilakonkan oleh mendiang Heath Ledger.
Mungkin ada yang kenal siapa mendiang Heath Ledger dan mungkin ada yang x kenal. PU dengan senang hatinyer tempek pic mendiang.

 Uols musti kagum dengan jurumekap yang terlibat mengubah wajah mendiang daripada jejaka hensem idaman Malaya ke wajah hodoh yang amat jahat nih.


 Terror kan jurumekap nih boleh ubah wajah hensem seseorang kepada hodoh!!PU memang tabik sprink sama ini jurumekap...Peranan jurumekap dalam sesebuah filem tuh amat penting utnuk beri kesan yang dramatik pada sesuatu watak agar nampak real dan semulajadi. Kalau xde jurumekap maka xwujud la watak2 jahat, watak2 alien dan sebagainya. Siapa kata jurumekap tuh xpenting. Selalunya kita akan didedahkan dengan pengarah filem dan pelakon-pelakon filem yang terlibat. Jarang sekali kita dikenalkan dengan jurumekap sesebuah filem tuh. So, PU nak ajak uols kenal dengan jurumekap yang diamanahkan untuk mengubah wajah mendiang Heath Ledger menjadi THE JOKER!

Jom kita kenal siapa jurumekap yang dimaksudkan
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Jurumekap itu ialah
(bagi suspen sket)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Tadaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Puteri sulung PU sendiri
NUR AINA ZAHIRAH

Ce uols tengok pic Aina nih...dah macam THE JOKER PU tengok...ntah lipstick sape pulak jadi mangsa Aina. Sebelum nih lipstick nenek & sepupu PU jadi mangsa Aina. Abis satu muke & baju penuh dengan lipstick. Masa tuh PU memang marah sangat2. Tapi kali nih dah x jadi nak marah cuz marah pun xgune bukan dia paham pun. Hari nih kena marah sok luse buat lagi. Seyes PU xleh marah tadi, PU terus ketawa pasal tengok muke Aina. Otomatik kepala brain PU teringat THE JOKER. Sungguh bran ini budak jadikan diri sendiri volunteer untuk memekapkan muka jadi THE JOKER. Memang Aina very da keBab00m Make-Up Artist la!!!

 Pandai tak Aina mekap??THE JOKER IS COMING BACK Ummi!!

Sorry, pic tak berapa ok...BUT I'M A JOKER yaa!!

 Masa Aina menjalankan misinyer menukar wajahnyer yang tomei ke JOKER tuh PU xsedar pun. PU leka ngah post entry kat blog CGL PU pasal kemenangan PU join Aien 1st GA Contest. Sekali lobang hedong PU terhidu bau lipstick yang mengengak (sila cari maksud nih dalam Kamus Dewan Edisi 1920) satu bilik. Sekali tengok....Ya ampunnnnnnnnnnn Aina!!!

Puas ketawa PU bawak Aina mandi bersih2kan diri. Lipstick tuh memang payah nak ilang kalau basuh dengan sabun, so, PU gune Auni punyer tisu basah bersihkan muke Aina.

 Lipstick dah kurang lepas sental dengan sabun

Sesi bersih membersih muke THe JOKER

Hehehe...Ini la jurumekap THE JOKER yang PU nak kenalkan kat uols, NUR AINA ZAHIRAH...JANGAN MARAH AR!!!!(curi tagline citer SENIMAN BUJANG LAPOK)


Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!
Claim Your 1 Million Guaranteed Real Visitors!
Get 1 Million Hits, FREE!
Send me 1 Million Free Visitors!

PU di tag!!!Thanx Wanie :)

Salam semua :)

1st time PU di tag!!!
Sebelum nih PU xpernah di tag sesape..
Org x glamer sape nak tag..
TAPI hado PU kesah???
Orang yg bertanggungjawab mengetag PU tuh ialah Wanie.
Thanx dear tag PU!!

Jom tengok PU play tag2

5 Tarikh Penting

13 Jan - Bezday PU!
22 Jan - Bezday incik hubby
27 Jan - Bezday Aina (anje ummi )
05 Apr - Bezday Auni ( cyg ummi )
22 March - PU & incik hubby punyer anniversary

5 perkara yang dibuat semalam

  1. pergi kedai beli pampers Auni
  2. basuh pinggan ler
  3. duk burak2 ngan family
  4. baca majalah REMAJA (cover girl Hanis Zalikha & Izara )
  5. bloggin la pe lagi
5 perkara yang buat korang happy
  1. Tengok telatah Aina yang super aktif..hehehe
  2. Menang CGL
  3. dapat makan aiskrim
  4. dapat something yg diidamkan...rahsia xleh gtau
  5. de duit of cos happy..wakaka
5 sebab jawab soalan

  1. kena tag cik wanie
  2. suke hati PU la nak jawab 
  3. nak banyakkan entry kat blog..hahaha
  4. orang dah tag kne la jawab....dose tak jawab..hehehe
  5. terharu sebab wanie sudi mengetag PU yg xberapa fofular nih..thanx wanie..de lagi tag akak k
5 blogger yang di tag
  1. Cik Misi
  2. Chara
  3. Fatie
  4. Nieja
  5. Efi

Click here to get 1 Million Guaranteed Real Visitors, FREE!
Claim Your 1 Million Guaranteed Real Visitors!
Get 1 Million Hits, FREE!
Send me 1 Million Free Visitors!

Hanis Zalikha & Izara dalam REMAJA

Hai peeps!!!
Selamat pagi..
Hehehe...macam pelik jer PU online blog pepagi nih...Selalunyer waktu petang @ tengah malam baru online...huhuhu...mood untuk hari nih OK jer...
Semalam PU baca REMAJA....tak perasan cover girl sape...
Bile dah bace, baru terperasan...eh??Hanis Zalikha da most gojes & talent blogger....
Memang pic2 Hanis & Izara gojes abes!!!
Jeles haku!!huh!!

Kemenangan Pertama di T***I.com

Hai peeps!!!
hehehehe...
Pssssstttttt meh sini la
PU nak kongsi kegembiraan dengan uols. Tadi PU check senarai nama pemenang Peraduan DIARY OF WIMPY KID : RODRICK RULES
Walaupun saguhati PU tetap rasa bertuah cuz PU de di kalangan 15 yang bertuah dapat saguhati...Bukan nak ek tau jez nak kongsi jer...
Ce tengok ce tengok nih!
PU siap highligt kan kaler pink lagi...warne lain memang xmasuk dlm senarai...hehehe
PU xsabar nak gi tebus hadiah nih...Kne tnye incik suami area pejabat TUPAI nih...xbese area PJ..hahaha
Lalalalala...Kegumbiraan haku berganda2 pagi nih!!!

Thank You Incik Nuffnang

Hai peeps!!!
Sihat tak hari nih???
PU kureng sihat sket cuz batuk2. Mate pun pedih jer cuz tido lambat mlm tadi..Baby Auni sakit perut pastu lepas dia dah tido PU update blog plak...
Ekceli PU jarang bukak blog pepagi buta mcam nih. PU selalu check blog waktu petang @ malam. Ntah pe mimpi PU agaknyer malam td...ngeeeeeeeeeeeee :D
PU BW jap kat blog2 lain then, PU bace entry yang Yuyu Zulaikha post pasal nuffnang. Seronok PU tengok Yuyu Zulaikha dapat BE lagi drp incik Nuff. Ntah macam ne PU pun tergerak hati la nak tengok nuffnang PU. macam bese tengok kat bahagian earnings. Sekali check..PU senyum sampai ke telinga. Hati berbunga2 riang..hehehe
Sekali de 2 kempen iaitu DiGi iPhone 4 Grapevine & HP IPG MMOTR Launch. Alhamdullillah de gak PU income...walaupun tak seberapa nih menambahkan semangat PU yang berkobar2 nak tambah dan tambah lagi. Thank you incik Nuff... Jasamu tetap ku kenang..ngeeeeeeee :D
Sape kata incik Nuff kedek + x baik hati....Salah tu der..buktinyer tengok pe yg PU dapat..Macam tuh gak ngan Yuyu Zulaikha..

Cawan baru Aina

hadiah untuk si kecik ku Aina...
nasib baik dia mau..
dia nih memilih sket kalo nak belikan something untuk dia..
Aina, Aina kecik2 dah pandai memilih..
Mokde PU bagi cadangan belikanAina cawan nih...
pe yang istimewanyer cawan nih strawnyer boleh ditarik keluar & boleh ditiup untuk mengeluar muzik la kunun2 nyer...hado ke macam tuh??
pe2 la janji anak PU suke...

LUV U Aina..Muahhh!!!

Jalan-jalan di Seremban

Hai peeps!!!
Rase lum basi lagi PU nak post entry nih...
Bajet nak post entry lepas Isya' tapi xdo makno eh..
Banyak bnde PU kena buat..
Baru pepagi bute nih dapat post entry...
PU nak ceghite pasal gi Seremban semalam
Aktiviti PU yg pertama afta pantang ialah jenjalan makan hangen kat Seremban...Ekceli PU nak pinjam keta ayah PU drive sendiri gi Seremban tapi makcik PU bagi cadangan ajak dia laki bini skali...Pakcik PU tukang drive jer janji de duit minyak...Dorg riso tengok PU drive without cermin mate...Haku nih rabun jauh...Xpakai cermin mate nti de yang haku sondol buntut keta org..hehehe..
Nih sume gara-gara anak PU si Aina..Dia yang bertanggungjawab mematahkan bingkai cermin mate PU..huh..sungguh gerammmmm hati PU tengok kehiperaktifan Aina. Dalam satu hari tak sah kalo PU xjadi tarzan...wakaka....
Dah2...PU mule nak merepek meraban nih....Yang join PU pergi Seremban, Cik LAn, Cik Jun, Mokde, anak2 PU yg tomei dan Nabil (anak bongsu Cik Lan & Cik Jun)..we ols bertolak kul 10pagi..Sampai Seremban tempat pertama dituju of course la Avon...nak beli barang2 yang di order...
Then, pergi Seremban Parade singgah kat Reject Shop & lastly Terminal One...
PU sempat gak shopping moping sket hadiah untuk Cabutan Bertuah PinkUmmi...Cik Lan & Cik Jun sibuk mencari hp nokia nak bg bezday boy dorg yg sulung...Si kecik ku Aina pun ikut sama menyibukkan diri..macam gheti jer nak pilih...bukan sibuk pilih hp tapi sibuk menengok pek simkad yg tersusun kat dlm cermin..Sempat gak snap pic die..

 Budak tecik nih memang suke masuk jari dlm molot!!!Haiyakkk


Bergaya dengan romper & tight yg PU beli kat Gerobok Kecil Ku

Jalan punye jalan, PU ajak dorg makan. Perut PU dah berkeroncong..Bese la kan ibu yang bagi anak dia Full Breast Feed memang cepat kebulur.
PU belanja makan Pizza Hut.
Dah lama tak makan PU jadi xkeruan..hahaha..betapa PU rasa terseksa menahan keinginan nak makan piza...dalam pantang nih macam2 nak makan, jahat betul tekak PU nih..cehh!!
PU order Set untuk 4 orang BigShot Cheesy Pops Pizza, 1 regular Island Supreme Pizza,1 Kid Meal set A untuk Nabil & air untuk PU Ice Choc Float...

 Sup cendawan yang nyummy!!

 Pasangan laki bini, Cik Jun & Cik Lan..Bukan main selera lagi Cik lan haku nih makan..

 Ice Choc Float Pu..sekali de ais la..tengok kat menu xdo...nak tak nak minum gak...
Rela dalam terpaksa..hahaha

 Island Supreme Pizza...

 Nyum nyum...sedap tau BigShot Cheesy Pops Pizza

Air Milo..nih dak nabil punyer..dia xnak haku jadi mangsa kena habes kan..cittt...

Sekali dua gelas air yg sejuk PU minum..kompom malam nti baby Auni ku kembung* (memang dah kembung pun...cian Auni.Ummi janji xwat lagi)
PU xdan nak snap pic sendiri cuz sibuk melantak mencekik piza...PU bab2 makan nih memang concentrate..pedulik hape haku ngan org yang lalu lalang..hado haku kesah??
Lepas menambahkan lelemak body. we ols singgah jap kat Parkson nak beli pampers dua beradik nih..Susu Aina pun dah nak habis so, kena beli...
Dah puas menangok, we ols bertolak balik singgah sat kat tempat keje PU nak hamek cd kat kawan..Kul 2.40 we ols bertolak balik..
Fuhh,memang penat walaupun PD ke Seremban tak la jauh mana pun kan...penat mengalahkan pergi oversea..wakaka
Dlm keto sempat lagi PU snap pic sendiri sambil tengok HKLBR...melepas geram sebab time pantang xkuaso haku nak bergambo bagai...
Pic PU nih sekadar nak menyemak...cde kena mengena ngan yang idup @ yg dah ninggal k..
Da.....

Gerobok Kecil Ku Pilihan Hati Ku

Hai peeps!!
Uols nampak tajuk PU tuh???
Nampak??Nampak kan?
Tajuk PU tuh macam xboleh blah jer bunyinyer kan..kan..kan..
Ekceli PU nak update romper + tight yang PU beli kat Gerobok Kecil Ku...
Item dah sampai ari Jumaat lepas..tapi baru ari nih berkesempatan nak post entry..
Lantak la uols cakap dah basi ke hape..Hado PU kesah??wakaka

Meh sini PU nak ceghite sket pasal Gerobok Kecil Ku dulu..Yelah takut ada yang tak tahu hape Gerobok Kecil Ku tuh..

Gerobok Kecil Ku menjual pelbagai barangan untuk bayi. Romper, tight, busha pants, hat, cloth book dan macam2 lagi la ade. Kalo uols terhengen nak belikan untuk anak2, anak2 sedara or anak2 kawan singgah Gerobok Kecil Ku
Antara barangan yang ada kat GKK ialah :
 Pillow Pet

 5 in 1 Carters Rompers

 Moon Walk


 Inchworm Toy

 Animal Lunch Bag

 Busha Pants



Campbell Animal Cloth Books

Nih baru sebahagian PU hamek pic kat FB GKK, banyak lagi tapi tak larat haku nak tempek sume pic2 tuh kat blog haku nih..uols nak gi terjah sendiri la kan...Takkan PU nak kasi tau sume, x kuase mak nok!!Rambang mata kan tengok barangan yang ada kat GKK nih...PU salah seorang yang rambang mata tuh....Anyway PU memang berpuashati dengan servis yang Fyda berikan pada PU as a customer. PU nih memang cerewet kalo customer nak beli something seller buat derkkk jer. ..KOMPOM PU sound tepat..Yelah, customer alwayz right wlupun kekadang x right gak..hahaha..Then, kalo PU dah suke kat sesuatu tempat (xkesah la mane pun, blog ker,shopping mall ke) PU akan beli kat situ gak walaupun banyak tempat jual produk2 yg sama.
Selain drp menjual pelbagai barangan bayi, GKK jugak ada menganjurkan Giveaway & Contest. So, sape2 nak join kena alert la ngan announcement yang dibuat. Tak pun uols terjah2 jela kat blog2 yang ghajin join CGL nih.

Berceghite pulak pasal owner GKK ni namenyer Fyda...dah berkahwin & mempunyai anak yang kiut baby Adam..PU xsure Fyda nih umo berapa tapi PU rase die nih pangkat adik drp PU. PU mula kenal Fyda secara tak langsung PU pernah join GA yang Fyda buat sebelum nih Jom Penuhkan Gerobok Si Kecil di Gerobok Kecil Ku. Sekarang nih pun GKK buat GA baru Cute Baby With Tight Contest At Gerobok Kecil Ku. Of course la PU join contest nih. PU pertaruhkan pic baby PU yang ke2, Nur Auni Najwa. Untuk pengetahuan uols Auni pakai rompers & tight yang PU beli kat GKK.

 Dua2 pic kat atas nih PU gunakan untuk join contest yang dianjurkan oleh GKK
. Pic kat bawah nih sekadar suke2 PU nak buh..terang lagi bersuluh tagline blog PU--> Ini Belog PinkUmmi Yang Punyer...so, suke hati haku la nak buh pic hape pun...hado haku kesah???ngeeeeeeeeeee :D


Kalo uols berminat nak beli barangan bayi dengan harga yang murah, servis yang memuaskan uols singgah kat GKK nih. InsyaALLAH uols berpuas hati..
Oppsss!!! Sebelum terlupa, PU nak announce kat sini gak yang GKK sedang menganjurkan GEROBOK SALES sehingga 1 Jun 2011. So, ape lagi dapatkan cepat barangan yang uols nak tuh dengan harga promosi...
Berminat???
Klik SINI
@
nak lagi cepat search GKK kat FB
klik SINI

PU harap GKK terus maju dan berkembang dalam bisnes yang diterajui. Hopefully, masa-masa akan datang GKK banyak koleksi barangan bayi yang comel2 & kiut.(Kompom PU akan terjah & booking dulu sebelum org lain booking..hahaha) Kekalkan prestasi GKK yang ada sekarang nih. To FYDA selamat maju jaya yer dear :)

Vote Al Kisah PU

Hai peeps!!!
Jez straight to da point la yer...
Nih kire LD terpantas..
Nak join klik SINI

Jom join LD PU nih...semua akan terima habuan nti. dan yang paling penting PU mencari VOTER terbanyak..de SPECIAL GIFT utk voter terbanyak...

Meh ler join...

PU KECEWA!!!!

Hati PU hancur!!
KECEWA...
Memang PU x sangka sangat2...
Tu la padahnyer kalo terlalu mempercayai seseorang 100%
Bila ddapat tahu kebenaran hati kite sendiri yang hancur..
Sape nak jawab tuh??
Sendiri punyer salahkan..
Terima jelah..
PU xtau nak cakap pe lagi..
Takde gune kite berkorban selama nih kalo ini yang kiter terima..
HATI kita dihancurkan,diremuk2....


Betulkan kata perumpamaan kat bawah nih!!

TERIMA KASIH atas segala yang orang tuh bagi kat PU..
Biar ALLAH shj yang membalasnyer.

Hadiah Cabutan Bertuah Irma di London (1) dah sampai

Hai peeps!!!
PU rase belum basi kot nak post entry pasal dapat hadiah CGL lagi...
Kalo lambat pun hado PU kesah??
PU terima kiriman pos xpress nih ari Jumaat.
Thanx to Fazlinil Irma


Pu mintak sorry la yer pic hadiah yang PU dapat tuh xdisertakan kat entry nih cuz pic tuh prob...bile upload dpt pic sekerat jer...
(huhhh...ni mau diadu sama mr.hubby untuk menukar hp baru...muahahaha)
INSYAALLAH lain entry PU upload pic2 hadiah kemenangan PU ok..

Daaaaaaa!!!

Cabutan Bertuah PinkUmmi "Like & Menang"

Photobucket
 
Salam...
Hari nih PU nak buat satu cabutan bertuah sempena anak PU, Aina menyertai BABYKU "LIKE" CONTEST..

Nak join sila klik SINI untuk syarat2 penyertaan
 

Yeayyy!!!!PU dah MERDEKA..

Hai peeps!!!
Jap erk...bagi PU gelak dulu
hahahahahahaha...wakakakaka..hihihihi...kihkihkihkih
(hamboi bukan main suker PU erk)
nak tau nape PU cakap PU dah MERDEKA...
PU dah bis pantang...
wowweeeeeeeeeeeeeeeeeeee
PU xsabar nak bergaya macam dolu2 sebelum peknen..
 
berkasut hight heel bagai

bermekap bagai

dan yang paling penting gaya muslimah moden tuh masih menjadi pojaan hatiku...muahahaha

Xsabar nih nak pakai cencantik...setelah 44 hari PU duduk terperap kat ghumah macam bertapa dalam GOA jer..eh2 silap GUA..
kali nih PU betul2 MERDEKA (walaupun dah merdeka de gak kne pantangnyer...DILARANG sama sekali minum minuman berais..aiseyman...my peberet lak tuh...tapi xpe nak chantek punye psl...)

MERDEKA!!MERDEKA!!MERDEKA!!


BENGANG GILER!!!Hangen satu badan kalo berterusan macam nih!!!

Isshhhhhhhhhhhhhh....
Ari tuh wat hal...
Bis entry yang di post afta 11 Mei x appear kat blog..
Pastu blog baru haku PERGI TAK KEMBALI..
Ari nih follower pulak xdo...
Hadoyaiii, banyak CGL haku nak join nih...
Kalo button follow xde mcm ne nak join..
Aissshhhh BENGANG tahap gaban dibuatnyer la...
Pe ke sengal la BS nih...
Hangen haku macam nih kalo berterusan prob nih..
Haku BENGANGGGGGGGGGGG!!!

Ado yang aku panggil Usop Wilcha suh bakor aje BS nih..huhhh!!

AMARAN KERAS kepada follower belog PU

Salam
PU xmoh taip panjang2 ar
Straight to da point
Kepada follower PU yang telah di highlightkan
SILA tinggalkan butir2 spt berikut :
Nama
Alamat
Email
dan hantar ke zahirah.zahrin@gmail.com
PU ada sesuatu nak bagi kat awak..
TAHNIAH!!!

pssstttt Lepas ni PU nak cari follower yang ke 131 plak...jgn tanye kenapa PU nak no tu..Biarla Rahsia.

Thanx NinieShop2u

Ekceli PU suppose update entri nih semalam
(sama dgn entri dpt hadiah cgl tadi)
PU de BW ninieshop2u..
PU berkenan kat baby hat yang dijual..
So, PU chose the pink colour one...
PU received baby hat tuh ari Ahad
(hari Sabtu dah sampai tp my mama bg hari Ahad)
PU try pakaikan kat nak2 PU..
Si kakak pakai memang ngam ngan dia tapi adik pakai alahai beso la plak...
but it's ok..
PU suke...


kualiti pic yg kureng...lgpun Aina xreti duk diam...
janji dapat snap pic die pakai hat pink nih

try kat Auni pulak....bagus anak Ummi nih duk diam jer...

InsyaALLAH afta dis nak beli lagi...
Sekarang tengah tunggu parcel drp Gerobok Kecilku..PU beli romper + tight...
X sabar, xsabar..

pssttttttttttttt Tolong "LIKE" Aina untuk BABYKU "LIKE" CONTEST..

Thank You