Yang Mana Satu?

Yang Mana Satu akan menjadi hak mutlak anak aku yang kedua ni??Status jantina: Biarlah Rahsia....Perempuankah??Lelakikah??

NUR AUNI AFRINA BINTI MOHD FADELI
                                  @
MUHAMMAD ZAHIRULHAQ BIN MOHD FADELI


NUR AUNI AFRINA BINTI MOHD FADELI
                                  @
MUHAMMAD ZAHIRULHAQ BIN MOHD FADELI


NUR AUNI AFRINA BINTI MOHD FADELI
                                  @
MUHAMMAD ZAHIRULHAQ BIN MOHD FADELI


NUR AUNI AFRINA BINTI MOHD FADELI
                                  @
MUHAMMAD ZAHIRULHAQ BIN MOHD FADELI


NUR AUNI AFRINA BINTI MOHD FADELI
                                  @
MUHAMMAD ZAHIRULHAQ BIN MOHD FADELI

Jawapannya : Tunggu baby lahir dulu ye.....Just wait & see
                       ......................................................................

XOXO,
Mimie

Aku yang PREGGY!!!

Next week dah 36 minggu...xsabar nak bersalinlah....dah sebulan menderita sakit perut dan bahagian bawah..(kaun-kaum ibu mesti faham kan).....Pregnant second baby ni memang terasa betul kesakitan dan penderitaannya..huhu sedih jer bunyinya kan....masa mengandungkan anak yang sulung taklah terasa macam ni...Masa aku tengah update blog ni pun perut aku sakit gila...dok menahan ni aje tau...Sabar ajelah...


Walaupun kepala brain aku dok memikirkan detik-detik nak bersalin ni...tiba-tiba kepala brain aku lagi bertambah kusut bila Mek Nor (budak kat ofis aku nih) inform suruh cari tiga tajuk untuk LDP..huh spoil betullah...Hehehe jangan marah ye Mek Nor...
Apa boleh buatkan..dalam kesakitan menahan sakit ni tugas tetap kena buat jugak..tak leh lawan cakap bos..Ishh..Tak mau3..Tak baik tau...
Oklah...nak out jap..Perut sakit memulas2..(Bukan nak 'melabur' tau..hehehe)
TataTitiTutu...

XOXO,
Mimie

Aku penat!!!!

Hurmmmm.................
Ari ni mood aku so-so aje...
Penatlah kalau berterusan jadi macam ni...Pas macam ni macam tu pulak...Mula-mula boleh sabar lagi...lama-lama hilang sabar gak..
dah lah sekarang tengah berbadan dua..nak fikir macam-macam masalah lagi...kenapa mesti orang lain yang buat hal mesti aku yang tanggung walaupun orang tu ada kena mengena dengan kita...
Apa perlu aku buat?Nak marah?Dah lambat dah...
Nak menyesal?Lagilah dah lambat....
So what to do??
 Sabar ajelah...:(

Love,
Mimie

Congratz to Nazim & Nur

Salam...
Lama bangat aku x update blog...maklum ajelah k'busy'an melanda diri aku yang sedang berbadan dua ni....

Rasanya belum terlambat aku nak wish Selamat Pengantin Baru kepada Nazim dan Nur....Tanggal 5hb Februari yang lepas diorang selamat menjadi pasangan suami isteri...Actually aku frust teramat-amat sangat cuz tak dapat attend wedding diorang...Sesungguhnya aku jealous dengar member2 BAKA ramai yang pergi (sob sob sob)...Bukan tak nak pergi tapi keadaan tak mengizinkan...Minta ampun minta maaf ye pengantin.....

Aku view pics kahwin diorang ni memang cantiklah...Congratz to us.Shukri...Aku sempatlah gak pick 2 pics pengnatin baru BAKA ni..romantik uols...



Last but not least...Selamat Pengantin Baru to Nazim & Nur..wish uols happily ever after...

Love,
Mimie